Wspaniały 8,2
na podstawie 2817 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2817 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,4
  • Ocena personelu 8,2
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

Sobri – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
good location
A very nice hotel & close to ammenity.
Data recenzji: 30 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chris – Indonezja
Podróżujący służbowo
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
nice stay
spacious room (deluxe), good swimming pool, good breakfast
We mistakenly booked a twin-bed deluxe room with only 1 adult occupancy, so we only get breakfast for 1 person each morning. We asked for a bit flexibility to have breakfast on 3 days for 2 persons (total stay: 6 nights) but their system cannot help for that. Just not what we expected from Pullman. Please built a system comfortable for the guests. I this case, some small hotels with breakfast coupons are better than Pullman.
Data recenzji: 27 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Galoh – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Great Hotel
Good service, clean & spacious room & good food
I had a pleasant stay in Pullman Kuching Hotel. I will definitely recommend this hotel to my families and friends.
Data recenzji: 26 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

weei – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Good location , fast internet
Good location, conform room, nice food
Data recenzji: 26 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Taha – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
the hotel
location, staff, room
great
Data recenzji: 26 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kelly – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
awesome
Good service and convenient
Data recenzji: 23 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SONGYI – Korea Południowa
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Not bad
Reasonable price, cleaan and neat, good breakfast
Not bad
Data recenzji: 21 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

man – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
NOMRAL
BIG
it was a pretty normal stay for my parents. the toilets are not as clean as it should be, given that it is a 5 star hotel. Breakfast was alright
Data recenzji: 19 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Stephanie – Singapur
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Good for Kuching standards but not well maintained
Room size, room design, shower
The Pullman is a well known brand within the Accor chain of hotels. The good: - Rooms are big - Decor of the room is quite nice - Comfortable bed and beddings - reasonably priced hotel Things I didn't like: - Toilet smelt a little funky (perhaps sewage pipe issues) - Things are a little tired and worn - for example the information booklet in my room (1110) had a couple of pages which were falling out. The Do Not Disturb hangers at the door were also worn to the point of falling apart. There was no in-room dining menu in my room. - Breakfast is not good - the quality of the food is not up to international standards. Even my cooked-to-order omelette tasted strange
Data recenzji: 18 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sylvia – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Location
Location and room.
It was good except for the key card where at times it did not work.
Data recenzji: 17 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: