Wspaniały 8,2
na podstawie 2823 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2823 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,4
  • Obsługa 8,2
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

Taha – Malezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
the hotel
location, staff, room
great
Data recenzji: 26 stycznia 2016

Kelly – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
awesome
Good service and convenient
Data recenzji: 23 stycznia 2016

SONGYI – Korea Południowa
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Not bad
Reasonable price, cleaan and neat, good breakfast
Not bad
Data recenzji: 21 stycznia 2016

man – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
NOMRAL
BIG
it was a pretty normal stay for my parents. the toilets are not as clean as it should be, given that it is a 5 star hotel. Breakfast was alright
Data recenzji: 19 stycznia 2016

Stephanie – Singapur
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Good for Kuching standards but not well maintained
Room size, room design, shower
The Pullman is a well known brand within the Accor chain of hotels. The good: - Rooms are big - Decor of the room is quite nice - Comfortable bed and beddings - reasonably priced hotel Things I didn't like: - Toilet smelt a little funky (perhaps sewage pipe issues) - Things are a little tired and worn - for example the information booklet in my room (1110) had a couple of pages which were falling out. The Do Not Disturb hangers at the door were also worn to the point of falling apart. There was no in-room dining menu in my room. - Breakfast is not good - the quality of the food is not up to international standards. Even my cooked-to-order omelette tasted strange
Data recenzji: 18 stycznia 2016

Sylvia – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Location
Location and room.
It was good except for the key card where at times it did not work.
Data recenzji: 17 stycznia 2016

MOHD – Malezja
Podróże służbowe
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Nice hotel
Location,cleanliness and friendly
The stay was excellent except that the trainee staff at the frontline should be supervised closely
Data recenzji: 17 stycznia 2016

Agnes – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
good
clean
good
Data recenzji: 16 stycznia 2016

Chee – Malezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Worth to stay
Location. Large room. Nice gym and Pool
Good location and love the gym room and pool area. Breakfast was good. Overall nice hotel in Kuching and value for money
Data recenzji: 09 stycznia 2016

zulkefli – Malezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
conveniance location
location, price, cleaness
Easy excess to local attractions and food stalls. During my stay the sauna & steam room under maintenance and only jaccuzzi is in operating.
Data recenzji: 08 stycznia 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: