Wspaniały 8,2
na podstawie 2817 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2817 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,4
  • Ocena personelu 8,2
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

Pek – Singapur
Podróże grupowe
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Pullman Kuching
Good room size, air-con is great and big toilet
Overall it was good. The card access slot in the elevator should be checked regularly as some had difficulty reading the card.
Data recenzji: 02 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Pek – Singapur
Podróże grupowe
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Pullman Kuching
Good room size, air-con is great and big toilet
Overall it was good except that the toilet seat and floor area near it wasn't well cleaned when we first check in.
Data recenzji: 02 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Matthew – Wielka Brytania
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Great Value
Great room with a huge bathroom and nice view
The Pullman represents great value of money, this kind of hotel would cost five times as much in a western country. The location wasn't the best, although adequate, but was more than made up for by the excellent room and facilities. Highly recommended.
Data recenzji: 31 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SUH – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Fantastic Stay
Room comfort, Hotel Condition, Staff Performance
Room is very comfortable and staff is helpful and friendly.
Data recenzji: 30 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ralph – Australia
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
5 Star pus
The staff where the Most helpful I have ever encountered and I stay at around 60 hotels per year around souh east asia and Australai.
Data recenzji: 30 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Low – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Great location
Comfortable room
Data recenzji: 29 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mohammad – Malezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
5 stars but CHEAPSKATE
What you would expect
When I arrived the 1st day, they did have record of my booking. Small matter I email to them as requested. Then came the housekeeping. When I requested for new towels & floor mat they only provided 1 new towel. Then came to breakfast only 1 person was allowed in. Is it not a norm when we book 1 room they'll be free breakfast for 2?. Apparently not. I've stayed in Pullman Putrajaya & no such thing happen. PULLMAN Kuching is a nice hotel, rated 5 stars but CHEAPSKATE ..what a shame.
Data recenzji: 29 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chean – Malezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Mr
Comfortable bed, good air-cond, big window with panoramic view of Kuching city.
Good, everything works, no issues, very clean, good location with a short walk to city centre.
Data recenzji: 29 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lam – Malezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Price value
Comfort, centrally located, clean
The food was stale, i was food poisoning after the breakfast on 1st day. And the last day having the breakfast before check out, found the Fettuccine was stale.
Data recenzji: 28 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

John – Australia
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Good accomodation. Good location.Location
Location, value, views
Very good
Data recenzji: 26 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: