Wspaniały 8,2
na podstawie 2817 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2817 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,4
  • Obsługa 8,2
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

Cheryl – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Stay at Pullman
Pool and jacuzzi/spa, spacious and clean room and value for money in general
Courteous and helpful staff at the front desk and restaurant , clean and spacious room and clean and beautiful pool and jacuzzi . I will stay at the hotel again if I visit Kuching again. No regret using it. Only regret was that I "discovered" the pool only on the last day before I left, what a waste..
Data recenzji: 31 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Alzian – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Good location
- Big swimming pool
Data recenzji: 30 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

guolung – Malezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Short Break
location, comfortable, clean
everything was good and feel happy stay at here !!!
Data recenzji: 30 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

BEE – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Unexpected Service
Standard, cleanliness and good location
As we are Chinese business people, we are quite religious in certain areas and that's why we did request some inquiries on not to provide room which stated no.4 and do not provide corner type of room. However, the staff mentioned I do not request on these matters which made us not really satisfied with these issues. Thank you. I hope this matter can be overcome.
Data recenzji: 30 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

BEE – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Unexpected Service
Standard, cleanliness and good location
As we are Chinese business people, we are quite religious in certain areas and that's why we did request some inquiries on not to provide room which stated no.4 and do not provide corner type of room. However, the staff mentioned I do not request on these matters which made us not really satisfied with these issues. Thank you. I hope this matter can be overcome.
Data recenzji: 30 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sui – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2013
New interior and comfortable big bed
1. Clean 2. Good location 3. Good size room
Stay was pleasant, nice environment, friendly staffs
Data recenzji: 29 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Min-Vey – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Christmas stay
Spacious, clean & price.
Was very good. The room was spacious & comfortable despite lacking of common items like sandals, hangers and fridge. The receptionist had my details wrong, no one answered housekeeping, reception, concierge & front desk nail Many many rings. The doormen didn't help to unload luggage nor open car door. Seen them smoking outside lobby. Tears down image of a 5 star hotel. Thus they only deserve 4stars the most.
Data recenzji: 28 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Keh – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Disappointed
Location
Poor management staff, longer then expected check in time and empty promise for my request. Poor handling for food during breakfast time, fly on the display food, wet floor in the food serving area and super dirty window when see thru from inside toward outside view.
Data recenzji: 27 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Hazida – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Great Bargain
Location, Spacious, Clean
Data recenzji: 24 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

AH – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
fantastic
big room, clean and comfortable
Awesome
Data recenzji: 23 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: