Wspaniały 8,2
na podstawie 2819 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2819 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,4
  • Obsługa 8,2
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

Lee – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
A good Business Hotel
Clean, Comfortable Room & Good Location
I rate Pullman the best hotel in Kuching
Data recenzji: 16 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Peng – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
Cheap Good Hotel but you need a local transport
Price, Cleanl, Quiet
It is a family holiday to Kuching and stay at this hotel. Is a downhill walking distance to the riverside where you can find the tourist area. Hotel room is clean and quiet. Good place to stay. If you want to see Kuching, stay here with transport then will be perfect.
Data recenzji: 15 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

CHIN – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2014
clean and tidy room
comfortable bed and clean room
Data recenzji: 15 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

LUNG – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
5 Star Services
Good bed, Service Excellent, affordable price
It was terrific and so far it's the best hotel in Kuching. Service impeccable and excellent. Highly recommended for few nights stay
Data recenzji: 14 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tze – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
clean, comfort
good location, large hotel
Data recenzji: 13 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Teo – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Good hotel
Comfortable, good and best location
My stay at the Pullman Kuching Hotel was pleasant. The room is comfortable and good. Consider best location as the event was held in the hotel therefore it is convenient located for me.
Data recenzji: 10 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Teo – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Comfortable, good and best location
Comfortable, good and best location
My stay at the Pullman Kuching Hotel was comfortable. The room was good. As i was on business trip, the location was fantactic as the event was held in the hotel. Conveniently and i need not to travel much.
Data recenzji: 07 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jennifer – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
Good hotel, some problems with the room
Attentive staff, good hotel facilities, large rooms
We stayed at the Pullman hotel on a prior occasion and had a wonderful stay. This time, we had some problems with the rooms we were given and had to change rooms several times. That said, the staff was very attentive and helpful in dealing with the room problems.
Data recenzji: 06 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jennifer – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Good value for money
Comfortable room, good value
We had a very good stay. The room was very comfortable. The food and hotel facilities are very good considering the price.
Data recenzji: 06 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tay – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
Good stay
the room size and comfort, the big toilet
Good staff and service. Nice and clean room with big toilet. My family likes this hotel and will definitely come back.
Data recenzji: 05 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: