Wspaniały 8,2
na podstawie 2822 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2822 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,4
  • Ocena personelu 8,2
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

GERMAINE – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
Great Location, affordable
Great Location, affordable, nice place
Very good experience as the hotel was nice and comfortable. Able to see 1/2 of Kuching from the room and bed was comfortable.
Data recenzji: 30 lipca 2014

Maria – Dania
Podróż z partnerem
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Nice hotel and good location
Clean, nice
The hotel was nice and clean. The location is good but there is nothing in the city worth watching so i would recommend others to take the day trips to the jungle.
Data recenzji: 29 lipca 2014

Lee – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
A Best Hotel in Kuching
Location is strategic, Good bed. Clean room
It was comfortable and value for the money
Data recenzji: 25 lipca 2014

Mohd – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Great room
clean, friendly, easy access
Very nice hotel and easy to get taxi if you are travelling by flight
Data recenzji: 24 lipca 2014

Siew – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
happy wedding at kuching
facilities friendly n good service
im feel good to stay at the pullman kuching hotel. and i attend my friend wedding dinner. so location is very good for me. at pullman kuching hotel i feel high class hotel. good
Data recenzji: 23 lipca 2014

Zainudin – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Nice and great day
Very clean and comfortable
Nice and feel relaxed. Clean and friendly staff. Food served very goood and a lot of variety.
Data recenzji: 23 lipca 2014

Kuan – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
pleasant, wonderful
comfort, clean & easy access to places of attraction
pleasant, wondrful
Data recenzji: 22 lipca 2014

Sharon – Wielka Brytania
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Very poor customer service at the hotel.
I cannot think of 3 good things to say about it
One I do not wish to repeat. I cannot in good conscience recommend this hotel to anyone. Whilst the building itself is fine, the reception staff's attitude and knowledge are nothing shortly of appalling.
Data recenzji: 22 lipca 2014

Kim – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Confortable stay
Large Room, Large Toiolet and Comfortable Bed
We stayed for 2 nights here and found the hotel to be quite good in term of room size and the comfortable bed. Will return again
Data recenzji: 21 lipca 2014

Kim – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Comfortable stay
Clean, huge room and comfortable bed
The hotel is located in the city center right opposite to Hilton. The room and bathroom is big. It has a wide window as well. The bed is comfortable.
Data recenzji: 21 lipca 2014


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: