Wspaniały 8,2
na podstawie 2819 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2819 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,4
  • Obsługa 8,2
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

Dennis – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2014
Best Hotel in Kuching
Staff service level, room comfort and price.
2nd time at Pullman Kuching in 6 months. Quality of service, comfort, cleanliness and courtesy level is as impressive.
Data recenzji: 15 lutego 2014

Anthony – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: luty 2014
It was pleasant and there was no fuss at all.
location, service and modern design
Good hotel. No major complains. I had my 2 year old boy with me and he plays alot on the floor in the room. I realised that the nook n corners of the room is filled with dirt/dust and even dead insects. Thats a minus point. The bottom of the sofa is dusty and dirt falls out constantly from it. Not good for kids as they might pick up stuff and put in their mouth.
Data recenzji: 13 lutego 2014

Alvin – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2014
Not too bad and a pleasant stay
Cleaniness, attraction and people service
It was great and a plesant stay with Pullman hotel. With such price and service, I would recommend for business trip not for personal because price issue.
Data recenzji: 12 lutego 2014

Andy – Wielka Brytania
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2014
Exellent hotel. Would go back
Great location, good gym and pool
Data recenzji: 12 lutego 2014

Weiyue – Chiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: luty 2014
as expected
friendly staff, have coffee shop downstairs, choose to seafood eating place
nice and helpful staff, and old town white coffee near by. will choice this one again if I come to Kuching again
Data recenzji: 11 lutego 2014

Mohd – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: luty 2014
A Great Place To Stay
Cleanliness, Location & Surroundings
Overall, a great holiday for my family. We love our room and the hotel staff was friendly and very accommodating. Would come and stay here again.
Data recenzji: 11 lutego 2014

Noorkhairul – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
It's really surprising that the room is big.
Big room, good location, nice swimming pool and gym.
Data recenzji: 11 lutego 2014

FANG – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2014
Cosy and relax, and bad check in experience
New, clean and big hotel
It is a new, nice, big and clean hotel. Centrally located with good facilities, e.g. swimming pool and spa. However, the check in process is terrible. Called 1 day to confirm early check in, but room released to other, and staff not apologetic and rude, not offering good alternative, instead asking you to wait. Staff are not trained for service recovery, which is really unexpected for such an established hotel.
Data recenzji: 10 lutego 2014

BORAM – Korea Południowa
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Good location, no wifi in a room, unfriendly staff
location, cleaness and nice view
Nice view but small size room and no wifi in a room. it is normal 5star hotel easy to access town area. staffs are not really friendly to help rather unfriendly.
Data recenzji: 10 lutego 2014

Juliani – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
very nice stay
nice room, delicious breakfast, nice p
Data recenzji: 08 lutego 2014


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: