2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 6129 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 6129 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 7,9
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Ocena personelu 8,6
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Donald – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
it an good place to stay if you want alot of place
close to everything like malls , in walking distrist to alot of different things
my stay was good , was trying new places in Cebu to see different places
Data recenzji: 19 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Elmer – Filipiny
Podróż w większej grupie
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Best hotel
Good location, great food, nice staff
Unforgettable because we love your buffet breakfast
Data recenzji: 18 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

abdulaziz – Kuwejt
Podróżujący służbowo
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
no hose 4 toilet and no international food
near the malls but difficult to get to malls. breakfast has no variety and in bath there is no hose to wash
no hose 4 toilet to wash after passing urine and stool. and no international food or vegetables in the breakfast.
Data recenzji: 17 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lucas – Singapur
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Great location
Very close to a large shopping mall
The hotel is very near a large shopping mall. The price paid was value for money. Good place for a stopover im Cebu as it is also not far from the airport.
Data recenzji: 17 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

neal – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
a great stay
dining, customber service, and the front desk staff and the bell boys
great as always
Data recenzji: 17 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yonas – Szwecja
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
overpriced
location, pool, no problem with early check in
Its a overpriced hotel you can get much nicer one for that price...I had to stay a extra day in cebu so i asked for a extension and was quoted for 1 night... Told quest Hotel never in my life I will pay that, and they lower the rate still to much for that hotel... So beaware they going to try and over change..
Data recenzji: 16 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

JAMES – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Vacation Stay
Location, clenliness, staff.
Everything is clean and the staff is perfect. The only issue is the shower water was never hot enough for my wife and myself. Otherwise, very nice. Will stay there again.
Data recenzji: 16 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

minji – Korea Południowa
Rodziny ze starszymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
nice hotel^^
water front cebu, be, imperial
Data recenzji: 15 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

miklos – Austria
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
room is ok but there was no warm water
location, room (but there was no warm waterin the evening!), bed was very comfortable
Hotel would be quite all right, but...after a 12 hour's trip, I wanted to enjoy a warm shower. There was no warm water at 8:30 pm.
Data recenzji: 15 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Romarick – Australia
Rodziny ze starszymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
relaxing stay...
clean, comfortable and close to shops.
Good....
Data recenzji: 14 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: