2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 6134 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 6134 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 8,0
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Obsługa 8,6
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

minji – Korea Południowa
Rodziny ze starszymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
nice hotel^^
water front cebu, be, imperial
Data recenzji: 15 stycznia 2015

miklos – Austria
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
room is ok but there was no warm water
location, room (but there was no warm waterin the evening!), bed was very comfortable
Hotel would be quite all right, but...after a 12 hour's trip, I wanted to enjoy a warm shower. There was no warm water at 8:30 pm.
Data recenzji: 15 stycznia 2015

Romarick – Australia
Rodziny ze starszymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
relaxing stay...
clean, comfortable and close to shops.
Good....
Data recenzji: 14 stycznia 2015

brian – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Nice hotel, but service could be better
Comfort, near center, accessible. There is just one experience I dont like, if you dial a delivery, you have to actually get it outside.
Data recenzji: 14 stycznia 2015

Hideki – Japonia
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Very nice hotel
Laundry service, very clean, secured
Data recenzji: 13 stycznia 2015

Christine – Nowa Zelandia
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Good hotel on good location
Location, Cleanliness, hotel condition
Everything was good and the location was superb. The hotel food might be expensive but the mall is just across the road. Laundry service is also just a walk away from the hotel. Best location ever.
Data recenzji: 13 stycznia 2015

Ireneo – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Very Good
Location, Cleanliness and Very good staff
Completely satisfied
Data recenzji: 12 stycznia 2015

girly – Filipiny
Podróż z partnerem
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
clean and nice
clean,spacious lobby not cramped, employees good in communication and very happy to help
we enjoyed it. buffet food good and reasonably priced.staff fast to get to our doorfor our requests
Data recenzji: 12 stycznia 2015

Bjoern – Niemcy
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Nice Break in comfortable surroundings
nice rooms, friendly staff, great breakfast
We came to this hotel again, because we appreaciate the comfortable atmosphere close to the mall. The hotel is really very good, nothing that really sticks out negativley. Nice clen rooms, good servie level etc. The location is also very convenient for shoppimg in the Mall accross the road.
Data recenzji: 12 stycznia 2015

Jeffrey – Filipiny
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Data recenzji: 12 stycznia 2015


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: