2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 6121 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 6121 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 7,9
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Ocena personelu 8,6
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

HYUNG – Korea Południowa
Podróż w większej grupie
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2013
Fantastic and great location hotel
Kind room service, Near shopping center, Clean and wide room
It was good experience to spend time in Quest hotel. I wanna visit again because of good location & wide & clean room
Data recenzji: 11 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Robert – Australia
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Happy stay
Clean, Comfortable and Convenient
Haven't stayed here for a year but glad to see the quality hasn't changed, still very comfortable rooms and beds and super convenient access to Ayala Mall. Thank god they have also extended the gym opening hours so can go there any time. Nice pool area too, will surely stay here again.
Data recenzji: 10 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Benjie – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2014
It has all the basic needs to be comfortable
The best 3 things that I can find in this hotel are: location, food, and customer service
My stay in the hotel was great! They all responded to what I asked for; their room service was very attentive and they were able to address my other needs. It's good enough to feel comfortable while staying near good business centers and mall.
Data recenzji: 10 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

ana – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Best value for money
LocAtion, comfort and food
Love staying at this hotel in cebu
Data recenzji: 09 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yusuke – Japonia
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2014
worth money
worth money, comfortable with good service
It was good as always. Very closed to Ayalamall but the street is dark.
Data recenzji: 09 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Robert – Australia
Indywidualni podróżujący
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Overnight at Quest Cebu
Location, Quality, Facilities
The reception was efficient and smooth, because of renovations I was upgraded to a suite. The facilities in the hotel are great and the location is perfect for access to Ayala mall and most of the local business areas. Good staff attitudes, buffet had a good selection and everything is very clean
Data recenzji: 09 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

warren – Australia
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2014
Near new hotel...
Excellent breakfast. Location. Comfortable rooms.
Stayed on a promo rate. Doubt that I would pay full rate to stay again.
Data recenzji: 09 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

ma – Filipiny
Podróżujący służbowo
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2014
Near shopping mall, friendly staff, good food
Accessible , walking distance to Ayala mall
Data recenzji: 08 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sean – Filipiny
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Good hotel, friendly staffs
location, service, cleanliness
This hotel is very near Ayala Center Cebu and is not heavy on the budget. Service is also good as they assisted us in all our queries. Safe also.
Data recenzji: 06 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

marissa – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Accessible
Safety, convenient and friendly.
Excellent
Data recenzji: 06 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: