2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 6129 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 6129 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 7,9
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Obsługa 8,6
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Carlo – Włochy
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2013
Good stay
Pool, staff, loaction
Great
Data recenzji: 13 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Araceli – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
none
close to shopping centre
Data recenzji: 12 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Roland – Luksemburg
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
A very nice stay in Quest
Near Ayala Mall , Buffets , Good Bed
This time we been there for 1 night only . Our stay was good as always but this time we faced a problem with the internet who did not work at al on the 14 floor . But for a night that was not so important for us as long the room is Ok . we will be back again end of the month and hopefully then the internet will work again :)
Data recenzji: 12 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kristine – Filipiny
Podróże grupowe
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Definitely cool clean comfy
Value for money, friendly staff, one of a kind
Surely not my last stay. More nights at quest. Really love to be here.
Data recenzji: 12 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

John – Nowa Zelandia
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
A high class budget hotel
Proximity to Ayala Mall. Excellent staff service and a roomy restaurant.
It was very enjoyable although only for 1 night. Will be back in November for a couple of nights.
Data recenzji: 12 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

k-brent – Australia
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Great hotel
Price,service, location
Other than the food harolds is one of the best places to stay in cebu. Clean rooms great service and greeat location
Data recenzji: 11 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nora – Filipiny
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Good, clean, modern hotel
Proximity to mall & restaurants, cleanliness, courteous staff
Stay is pleasant exccept that they do not provide slippers. However, the room and bathroom is clean that you can go barefoot.
Data recenzji: 11 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Christine – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Multiple stars
Good service, clean and secured
I was alone and I needed to feel comfortable leaving my stuff while touring the city. This hotel met my needs, hospitality, security, cleanliness and convenience. I received a bonus getting a room over- looking the volcanoes and the city, a multiple star plus!
Data recenzji: 11 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Faith – Australia
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
A VERY WELCOMING HOTEL
Very friendly and very approachable staff; location; again, very friendly staff
Very nice. I liked the food, the people working there, the location, it felt like being pampered at home.
Data recenzji: 11 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

XI – Chiny
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2013
very good
bed and everything
Data recenzji: 11 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: