2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 6129 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 6129 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 7,9
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Ocena personelu 8,6
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Rudolph – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Shabby room
The accessories did not meet our expectations of a three star with an 8.5 rating. The room felt uncomfortable and with the dirty looking floor mat at the bottom of the bed added our to our discomfort....
Data recenzji: 23 czerwca 2016

Maria – Norwegia
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Allright
Its an ok room. Small room and beds. Clean and worth gor the money.
Data recenzji: 23 czerwca 2016

Oscar – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Great value
Would stay again
Data recenzji: 23 czerwca 2016

CHAIRAT – Tajlandia
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Meet the money paid
Good location with all facility with cheerful staff
Data recenzji: 21 czerwca 2016

Bao – Wietnam
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good location and service
Good location - opposite to shopping mall; friendly staffs and professional service.
Data recenzji: 21 czerwca 2016

Chris – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Very nice
Loved our stay there very nice staff lovely swimming pool Only getting to ayala was on busy Street could get dangerous
Data recenzji: 21 czerwca 2016

gladys – Stany Zjednoczone
Rodziny z małymi dziećmi
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
One night stay
Very convenient and close to everything! The staff and personnel were very good!
Data recenzji: 19 czerwca 2016

Rowanee – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Crowded pool.
Not quite, as what I expected for their cool, clean and comfy stay hashtag. Nevertheless, food was good. Very accessible lcation.
Data recenzji: 19 czerwca 2016

hoonsang – Korea Południowa
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
good
very good
Data recenzji: 19 czerwca 2016

stephen – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Great view
The Quest is a modern hotel in a great location for the shopping and business area of Cebu. It lives up to it's free wifi password, "cool clean comfi". We had a corner room with great views, easy check in, friendly staff and a nice little pool. We wanted to be close to Ayala so it was great for that. Main problem was getting across the road. They say they are building a walkway soon but for the momment it's dicing with death time. Overall good value for money and would deffinately go back.
Data recenzji: 19 czerwca 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: