2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 6130 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 6130 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 8,0
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Ocena personelu 8,6
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Abdulaziz – Arabia Saudyjska
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
good
location and security
good but disappointed of room situation . it had balcony before but then closed it or covered it in bad way . only good because of the money value
Data recenzji: 16 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Gianni – Szwajcaria
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Best palce in cebu
good location, friendly staff and good food
I always stay in quest: everything is nice an professonal and super good value
Data recenzji: 16 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Gianni – Szwajcaria
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
Best value for the money in cebu
value for the money, Clean and good location
Everytime I come to cebu I stay there. Best palce value for the money and clean
Data recenzji: 16 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Gianni – Szwajcaria
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Best palce to stay in cebu
value for the money, Clean and good location
It s by far the best palce to stay in Cebu. Super value for the money, good location and super nice pace
Data recenzji: 16 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Michael – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Nice hotel and value for money
Location near Ayala Mall, value for money, Staff were niice
Very nice
Data recenzji: 15 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Liza – Filipiny
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Nice hotel in Cebu in a good location
Location, Friendly staff, Nice room
I am satisfied with my stay in this hotel and definitely would recommend this to any types of travelers. This hotel has a very good location which is just a 5 min walk to Ayala Center Cebu and IT park. The room is clean and modern with a good view. The staff are friendly and accommodating. Breakfast selection is ok. And WIFI is also quite fast.
Data recenzji: 13 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

John – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Aging hotel with dirty shag throw rugs in rooms
Location, staff, location
Satisfactory hotel but in need of up grading, I stayed on 15th floor corner room which was nosiey through out the night from street traffic. I had difficulty getting my room made up after 1st night, they ignored repeated requests. Breakfast buffet was good but over prized and few Western foods. Room had a dirty shag rug from the 1970's . I will probably stay at the Red Planet hotel down the street next time.
Data recenzji: 13 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

steven – Australia
Podróż w większej grupie
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
NOT UP TO STANDARD
LOCATION, POOL STAFF, CEHCK IN
JUST OK
Data recenzji: 13 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

rick – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Best in cebu!
Comfort,clean, food!
This place rocks! Staff great! Room, clean. Food great! Priceisextreamly reasonable!! Doyourselfa favor" pick this place to say!!!
Data recenzji: 12 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Cheryl – Singapur
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: marzec 2015
good location
location,pleasant and new
pleasant
Data recenzji: 11 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: