2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 6129 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 6129 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 7,9
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Ocena personelu 8,6
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Lester – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
A very ice stay!
Cleanliness, comfortable, and a nice breakfast
A very comfortable hotel. I will return again!
Data recenzji: 23 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

pearl – Filipiny
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
location okay
location, clean, staffs are okay
Data recenzji: 22 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Michael – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Staff and location
Staff, value, location
Always a pleasure, but this stay the sink didn't drain well and "hot" water only barely warm for 3 straight days - not resolved.
Data recenzji: 22 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

David – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Great hotel --- shame about the traffic
Breakfast, the room, clean
Whilst only a few km from the airport our journey to the hotel on a Saturday evening took over 2 hours. Not the hotel's fault, but worth noting. Once we got there everything was fine, in fact better than fine. We got a cheap deal on the room (I think because no conferences were happening) so value for money was excellent. The room was all one could wish for, clean, everything worked, nicely done. We didn't eat at the hotel in the evening, but the breakfast in the morning was a first class buffet. Only complaint was that the receptionist told us it would take as long to get back to the airport on Sunday morning so we left at 10am for a 1:30pm flight. We were at the airport by 10:35!
Data recenzji: 21 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Felix – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Quest hotel, nice hotel
location is perfect, staff very accomodating,
it was good. I love the place and its proximity to all the things I need.
Data recenzji: 21 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Naoki – Japonia
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
concierge needs more knowledge on town.
Clean and comfort
Very nice.
Data recenzji: 21 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Rene – Filipiny
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Front desk staff was pleasant and warm
Location to Ayala Mall, warm staff, and price was just okay
I had stayed here in Quest for a couple of times and the service is still above par. Location is next to Ayala Mall but the crosswalk is an obstacle.
Data recenzji: 21 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jimmie – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Great Stay
Location,breakfast,pool
stayed here few times and always like it.
Data recenzji: 20 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Preston – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
marginal
location
management is really putting screws to customers. high taxes. 170 pesos to use computer. 600 to have breakfast. etc.........adds up. Plus lots of loud disrespectful koreans here. I suggest try another place
Data recenzji: 19 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Walter – Niemcy
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2015
certral located, nice hotel
very good food, clean rooms, very nice pool
quick check-in and -out, friendly staff, still nice food; I enjoyed and sure will come back here!
Data recenzji: 19 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: