2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 6134 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 6134 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 8,0
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Obsługa 8,6
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Edgardo – Filipiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
Quest Hotel Exceeds Expectations
Hotel staff was very accommodating, gracious and always served with a smile. Very, very helpful in providing assistance. Very, very prompt in serving your needs.
The hotel may rate themselves 3-star but the service is definitely 5-star. The hotel and the rooms were very, very clean with no offensive odors. Beds were very comfortable in a decent sized room, considering the price. Most of all, all the staff we interacted with were very, very gracious and helpful. Definitely a hotel we will stay in again if we return to Cebu. Very highly recommended.
Data recenzji: 28 października 2015

EDGARDO – Filipiny
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
Always excellent and suits my needs
Location location service quality
Always good Always satisfied
Data recenzji: 28 października 2015

ma – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Mniejszy apartament (Junior Apartament)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
excellent hotel
very respectable staff n employees
very good n wonderful
Data recenzji: 27 października 2015

Mary – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
Convenience, safe and friendly staff
Wifi very good, food very reasonable but quality and service at par. Staff are very profesdional and helpful. Location very good
Enjoyable, i feel safe and the staff are the best. Well done guys!
Data recenzji: 25 października 2015

Richie – Nowa Zelandia
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2015
My third stay
The staff
Absolutely fabulous
Data recenzji: 25 października 2015

Noelle – Filipiny
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
Great value for money! Location-wise, specially.
Location, price, buffet
Very good!
Data recenzji: 24 października 2015

TREVOR – Australia
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
World class hotel
My stay there was only possible because of the discounts provided by Agoda To add an extra night was going to cost the earth
Data recenzji: 23 października 2015

raymond – Australia
Indywidualni podróżujący
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 16. Miesiąc pobytu: październik 2015
value value value
location , staff , value for money
a great holiday. thank you QUEST
Data recenzji: 23 października 2015

mario – Portugalia
Rodziny z małymi dziećmi
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2015
3 days in the city
Location,confort and swimming pool
ok
Data recenzji: 23 października 2015

Dan – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
Value for the Money
Pool, comfort of the bed, and restaurant
Data recenzji: 22 października 2015


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: