2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 6122 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 6122 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 7,9
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Ocena personelu 8,6
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Da – Korea Południowa
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
More like a business hotel
Breakfast, location, Clean rooms
This hotel is more like a business hotel. Ayala shopping mall is just in front of the hotel. Its breakfast is wonderful. The buffet restaurant for breakfast is too crowded though.
Data recenzji: 04 września 2015

Patrick – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Great location
food, location, comfort
the location, bed and food were enough to make me come back.
Data recenzji: 04 września 2015

Geraldine – Stany Zjednoczone
Rodziny ze starszymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 13. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Excellent Hotel
Location, food, rooms, staff
I truly enjoyed my stay at Quest. The rooms were excellent, the service was professional, amazing food and location was awesome. I will stay there again soon.
Data recenzji: 03 września 2015

Quoc – Wietnam
Podróżujący służbowo
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Good staying
Near the mall, good restaurant, friendly staff
Good place for the business trip, I will stay in this hotel when I get here again.
Data recenzji: 02 września 2015

EUN – Korea Południowa
Podróż w większej grupie
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
very good!!
ki
Data recenzji: 01 września 2015

Randall – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Location is convenient to Ayala Mall
Location was the best thing about the hotel.
They put me in a corner room (windows on two sides) which was very noisy, however the room was clean. It is convenient to Ayala mall which is nice. The restaurant is large and very busy at breakfast time. It is difficult to get the staff's attention should you want more coffee or have a special request. Overall the hotel is a good value for Cebu. I prefer to stay in hotels that have a fitness center, however I was only there for two nights so it was not a big issue for me.
Data recenzji: 31 sierpnia 2015

John – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Superb Staff
Location, Staff, On Site Nurse
Data recenzji: 30 sierpnia 2015

roger – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Small
Breakfast buffet x 3
Good. Staff were great. Room was awfully small for the price. Otherwise it was nice
Data recenzji: 29 sierpnia 2015

john – Australia
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: maj 2015
Great location great hotel
location, pool area, swimup bar nice large compared to most in Cebu
Fantastic very well looked after by the staff made to feel at home.
Data recenzji: 28 sierpnia 2015

Verna – Filipiny
Podróż w większej grupie
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Location
Location. Cleanliness. Value for money.
Data recenzji: 28 sierpnia 2015


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: