2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 6132 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 6132 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 8,0
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Obsługa 8,6
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Douglas – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Good location and nice pool
nice hotel near Ayala. A bit overpriced at times but it is one of the better hotels in the area
Data recenzji: 27 sierpnia 2016

Jun – Korea Południowa
Podróże z partnerem
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Soso
Soso We want change room But they said wait So I just waited threeday
Data recenzji: 26 sierpnia 2016

David – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Fantastic food
excellent vegetarian food choices
Data recenzji: 26 sierpnia 2016

Marilou – Filipiny
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Right at the heart of Cebu
The hand over the heart way of greeting from the staff is very uplifting. Ayala Mall is just a walking distance. A wide array of food choices for breakfast. Very clean with very polite staff.
Data recenzji: 25 sierpnia 2016

EFREN – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
The best in the category
Quest hotel is our second home when we are in Cebu. We would not be a regular client if this hotel is not the best in value for money.
Data recenzji: 23 sierpnia 2016

Lea – Australia
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Pool was closed without notice
normally a good place to stay, but this time the pool was closed without notice for the week.
Data recenzji: 23 sierpnia 2016

JUANCHO – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Quest staycation
Staff are very friendly and all smiles. Specially the security guards that you will not hesitate to open your luggage for inspection. Very accomodating when you ask for directions and where to take a ride. Room is big and comfortable.
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

gerald – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
NICE PLACE
But the food to expensive pool not available
Data recenzji: 21 sierpnia 2016

Ignacio – Hiszpania
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Best 3* hotel in the city
This is the very unusual case where a 4* hotel choose to call itself a 3*. Believe me, I am married to a Pinoy and I have travelled extensively around the country, this is the best 3* hotel I have never been to in the PH: big room, nice and new furniture, very comfortable bed, clean, great location, kind service, you name it!
Data recenzji: 20 sierpnia 2016

Darren – Irlandia
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
I've already rebooked for next week.
Pros: location, location, location and staff are so friendly. Cons: room service is kind of pricey.
Data recenzji: 19 sierpnia 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: