RAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** (Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz)

Karl-Liebknecht-Street 32, Mitte, Berlin, Niemcy 10178 - pokaż na mapie

Wspaniały 8,4
na podstawie 227 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 227 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,9
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,9
  • Komfort pokoju 8,3
  • Obsługa 8,2
  • Wart swojej ceny 8,3
  • Jedzenie/Posiłki 7,7
Sortuj wg

James – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Incredibly disappointing for Ramada
Internet is worthless, room small, TV average, staff racially profiling. They waste too much on non-service. Sauna? Yes, but only open 11am-6pm? Jacuzzi? Yes, but for $30/day. Tried to put us in a smoking room, then charge us extra for a non-smoking room. No refridgerator in room, only coffee/tee in some rooms, but then a heated/cooled bathroom floor??!! Shower was nice. Bed needed a cover sheet. I HAVE to say it twice. INTERNET WAS WORTHLESS!!
Data recenzji: 26 czerwca 2016

Lea – Finlandia
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
the bar woman is wrong job
The stuff on the bar were not polite, they are in a wrong jobb, expecialy the young woman.
Data recenzji: 21 czerwca 2016

DELPHINA – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Komfort z podwójnym łóżkiem lub z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Clean modern hotel great location
Nice well designed city hotel. Clean rooms and beds. Small but well thought out space and cupboards. Staff was generally friendly and helpful. The person that checked me in was very nice and helpful. Even helping me with a baby and 3 large luggages up to the room. With a smile. The kettle that I asked for took an hour to get to my room and I had to call twice but that was the only hitch in our stay there. The breakfast is €15 and is well worth it. Very good spread and i would recommend it. Walking distance to Alexanderplatz and the trains. I would recommend this hotel to most travellers.
Data recenzji: 19 czerwca 2016

Matthias – Niemcy
Podróże z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
good location, a bit crowded
rooms clean, staff helpful, breakfast area too crowded "battle for breakfast"
Data recenzji: 14 czerwca 2016

Susanne – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Excellent location
The hotel was in an excellent location. Rooms nice and quiet. Just not sure about the missing bathroom door. Felt a bit on display. Everything else fantastic
Data recenzji: 27 maja 2016

KRISTJANA – Norwegia
Podróże z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
tour with my friend. We talked about it, it was ve
Recommanded
Data recenzji: 23 maja 2016

Katherine – Stany Zjednoczone
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Great stay in heart of Berlin
My mom and I stayed at this centrally located hotel for three nights including breakfast - the rooms were nice and clean, breakfast excellent and the location superb for exploring Berlin. Highly recommend for all leisure travelers
Data recenzji: 19 kwietnia 2016

Katsiaryna – Białoruś
Wycieczki w pojedynkę
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Gooa location, clean, comfortable bed, very good breakfast.
/
Data recenzji: 08 kwietnia 2016

mark – Wielka Brytania
Wycieczki w pojedynkę
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Very disappointed
Had to wait 3hours to check in as room was not ready
Data recenzji: 01 kwietnia 2016

Ali – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Good hotel
(1)friendly staff (2) clean room (3) near to alexanderplatz
Good hotel with friendly staff..breakfast was good aswell.overall value of money..
Data recenzji: 18 marca 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: