Bardzo dobry 7,8
na podstawie 3222 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 3222 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 6,7
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 7,8
  • Ocena personelu 7,7
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg

fengjiang – Chiny
Podróże z partnerem
Pokój Standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: luty 2016
Besides location,everything is not good
Worst bad is too soft to sleep,thin shower too slow,TV remote is very hard to adjust TV.never....
Data recenzji: 27 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

evelyn – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: listopad 2015
good location, not bad value
location, food, rooftop
good location not far from the beach,hotel food was quite good only minus was room had no view, over looked wall of adjacent wing, apart from this my stay was quite enjoyable and worth the money.
Data recenzji: 24 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

MEENA – Indie
Podróże z partnerem
Superior (tylko łóżko królewskie)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Best budget hotel in patong
We were enjoying stay there, it s located in the heart of patong , where you are able to walk into night street and patong beach in 3 mins away, the room is clean and the services is ok , breakfast quiet ok , not the best but ok , over all we might going back again if we plan to visit phuket
Data recenzji: 23 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kang – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
Good Value for money
Good staff, clean, size of room quite big, good location.
Data recenzji: 19 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yuen – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: luty 2016
Great location, friendly and helpful staff
Better if whole hotel has aircon (at corridor) and don't need stairs to get to some rooms
Data recenzji: 18 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

JIE – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2015
Bad customer service
Location
Beware of the staff who asking for the tips, clumsy face. Never explained the policy to the guest, and always for the extra charge, extra charge and extra charge. We had our stay at here and unhelpful staff
Data recenzji: 13 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Liew – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Rodzinny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: luty 2016
Not suitable for elder, no lift direct to suite
Near Patong Beach, The staff are friendly, breakfast is ok
The family suite is not suitable for elder cause no direct lift to the floor, need to walk down two staircase, the room is old, is the time for them to renovate. The working staff is friendly. The hotel is near Patong beach, overall is fine for me
Data recenzji: 12 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Cheah – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe ( tylko z łóżkiem King)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
Good experience Stay
Overall is acceptable. A bit delay during check in due to peak season but had done some recovery services. Breakfast was nice and I like the fresh fruit juice.
Data recenzji: 10 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ian – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Loft standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2016
The Place to Be!
Location, Price, Tours
My overall stay in Phuket was amazing. As for the hotel, the airconditioning unit got stuck at 26 degrees. I did ask reception about it but no one came within the 3 days we stayed there. Location is very near to the beach, nightlife is also quite close. The tour section was accommodating and was given "discount". Overall i do recommend this hotel to anyone who wants to experience Phuket first hand.
Data recenzji: 09 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mohamad – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe ( tylko z łóżkiem King)
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: luty 2016
Im happy with my stay with my family...Staff is ve
Everything is perfect
Data recenzji: 09 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: