2015
Bardzo dobry 7,1
na podstawie 5458 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 5461 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,2
  • Udogodnienia 6,7
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 6,8
  • Obsługa 7,2
  • Wart swojej ceny 6,7
  • Jedzenie/Posiłki 6,2
Sortuj wg

ADONNA – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
good location
the staff are very nice and accomodating. the floor is wet in the morning maybe bec. of the moist of the aircon ??
Data recenzji: 24 września 2016

Charlene – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Perfect location and stay
For a short trip it was the perfect place. Luggage storage, free airport shuttle, and free breakfast! Super comfy room too. Thanks!
Data recenzji: 23 września 2016

KAM – Malezja
Podróże służbowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good hotel near airport
I have a pleasant stay at Remington, it is close to Manila airport and resort world shopping mall. This is my prefer hotel before my flight.
Data recenzji: 23 września 2016

Ee – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
Not Staying (book on behalf)
Not Staying (book on behalf)
Data recenzji: 22 września 2016

Ee – Malezja
Podróże służbowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
Suitable for business traveller with short stay.
Suitable for business traveller with short stay.
Data recenzji: 22 września 2016

Ee – Malezja
Podróże służbowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Suitable for business traveller with short stay.
Suitable for business traveller with short stay.
Data recenzji: 22 września 2016

Ee – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
Not Staying
Not Staying
Data recenzji: 22 września 2016

Ee – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Premium
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Not Staying
Not Staying
Data recenzji: 22 września 2016

Engelbert – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Near airport. Only location.
I arrived very late for checkin, in fact in the morning because of my flight. I requested for high floor,which was given. I also requested unobstructed view but to my dismay they gave me a room with a view of the stairs of the hotel. I was so tired to complain about my room. The next day, shower drain was not working and I'm in a hurry for my next flight. Food which is included in my booking is not so great, in fact it's very ordinary. Definitely will not come back here.
Data recenzji: 21 września 2016

Marissa – Nowa Zelandia
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice hotel
Location location
Data recenzji: 21 września 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: