Wspaniały 8,7
na podstawie 72 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 72 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,0
  • Udogodnienia 8,0
  • Lokalizacja 9,8
  • Komfort pokoju 8,7
  • Obsługa 8,6
  • Wart swojej ceny 8,6
  • Jedzenie/Posiłki 7,8
Sortuj wg

Keith – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Location, location, location!
Location: literally across the street from St. Peter's Square. Has a secluded feel despite being so close to a major tourist attraction. Very friendly, helpful staff.
This hotel is a treasure. After a long day touring Rome, it was a wonderful respite from the heat and the crowds. The restaurant, with its lovely terrace, is quite nice. This hotel was our little hideaway in the heart of Rome.
Data recenzji: 07 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Walter – Stany Zjednoczone
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
The perfect stay
Oustanding Staff. Vatican location. Great rooftop cafe.
Our 3 day stay was perfect for spending time at the Vatican. The staff went out of their way to make sure we enjoyed our time in Rome. Thank you!!
Data recenzji: 28 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

TONGGYU – Korea Południowa
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
nice location but
location
too small not so comfortable
Data recenzji: 30 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tienan – Chiny
Indywidualni podróżujący
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Great location
Service
Data recenzji: 21 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Stephen – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2015
Fantastic stay
Stunning views from roof terrace, helpful staff and excellent service.
We thoroughly enjoyed our stay at The Residenza Paulo VI and the Roof Bar is the perfect place to relax with a chilled drink whilst enjoying incredible views.
Data recenzji: 08 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

David – Indie
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2015
Visit to St. Peter's Square
1. Access to St. Peter's Square. 2. Cleanliness. 3. Decor
Our stay was very comfortable and the location is excellent for those who want to visit the various sights in the Vatican. The only issue we had is that when we booked the rooms were at a much higher rate than what they were two days before we arrived. We would assume that early booking should achieve a more economical rate, but this is not apparently the case.
Data recenzji: 27 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Pedro – Australia
Podróż z partnerem
Mały pokój dwuosobowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
We will be back
Location location location
Excellent
Data recenzji: 02 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

GROWEN – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
at the doorstep of the vatican
location, good breakfast, next to the vatican
please see my other review
Data recenzji: 01 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

GROWEN – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Mały pokój dwuosobowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
at vatican's doorstep
the feel of the hotel, next to the vatican, good breakfast spread
Perfect for visitors with a main itinerary around the vatican. you can step out early to get the first queue to St Peter's. for the papal audience. nice breakfast buffet spread. i think this is the best feature of the hotel. quite far to walk from the Metro as it is on the other side of the vatican. around 15 mins
Data recenzji: 01 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Joan – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Pokój trzyosobowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Hotel with a view
Location was perfect! Fabulous view of St. Peter's from the Terrace. Staff very helpful!
Wonderful
Data recenzji: 30 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: