2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 2584 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2584 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Lokalizacja 8,2
  • Komfort pokoju 8,7
  • Obsługa 8,7
  • Wart swojej ceny 8,7
  • Jedzenie/Posiłki 7,8
Sortuj wg

Truus – Holandia
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2014
Nice!
Good Breakfast, Nice New room, good sanitary
We enjoyed - good!
Data recenzji: 17 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Cheong – Singapur
Rodziny ze starszymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2014
value for money
friendly staff, clean, convenient
Data recenzji: 15 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Normala – Singapur
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2011
Quiet and comfortable
Room with balcony. Staff very helpful and accomodating.
Enjoy the quiet. Love the balcony and room design. Neat. Free internet excess c/w free laptop usage too!
Data recenzji: 14 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lindsay – Australia
Podróż z partnerem
Rodzinny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2014
Great
staff, location, price
Really great
Data recenzji: 14 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lindsay – Australia
Indywidualni podróżujący
Rodzinny
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
excellent
staff, location, price
Brilliant
Data recenzji: 14 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lisawati – Indonezja
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2014
Comfortable bed, clean room & bathroom, small room
Friendly and very hellpful staff, convenience location, walking distance to food places n cafes
Very pleased with attentive and helpful staff. Clean and comfortable room, but a bit small. A liitle bit dissapointed that our first night arrived we had to stay in a different hotel due to rooms were full. Other than that it was a pleasant stayed. Will sure come back to this hotel again. Couple from Perth.
Data recenzji: 13 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Robert – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
Highly recommend staying here
Great staff, great food & great location!
Data recenzji: 08 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

chee – Singapur
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
nice location in Old quater
the environment was quiet. hotel breakfast was good. room was clean
helpful staff and clean room . will definitely come back next time
Data recenzji: 06 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Robert – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Great hotel to stay at!
The staff, the food & the location
I highly recommend staying at this hotel! No faults what so ever. The staff were helpful & the food was great! Loved it
Data recenzji: 06 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Denisa – Portugalia
Podróż w większej grupie
Apartament rodzinny
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
The perfect Choice for a simple stay in hanoi!
Food, staff, location
I had a great stay in these hotel! It is verry central which ia great for walking arround the city! The staff is amaizing and there is a outstanding restaurant on the rooftop! I had the best spring rools in town!
Data recenzji: 06 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: