2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 2584 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2584 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Lokalizacja 8,2
  • Komfort pokoju 8,7
  • Obsługa 8,7
  • Wart swojej ceny 8,7
  • Jedzenie/Posiłki 7,8
Sortuj wg

Elizabeth – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
The staff were very helpful and good location
Location
The staff were very warm and welcoming. They helped us set up a cruise to Halong Bay and were willing to split our hotel stay so we could go on the cruise and come back even through we had originally booked all nights sequentially. The downside was that there was some water problem so they moved us to a sister hotel for the first night. We are always skeptical when being told we need to move hotels, but the staff rode over the other hotel with us, made sure we were settled and happy until we returned to the Rising Dragon Palace after our Halong Bay cruise. The sister hotel was even closer to the action and shopping so that worked out well.
Data recenzji: 12 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Derek – Wielka Brytania
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament rodzinny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
nice hotel good location
location internet staff
Data recenzji: 11 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SIEW – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
Friendly staffs
friendly staffs, good location, clean room
we were upgraded to Rising Dragon Haven Hotel (their sisters hotel) family suite with free. We would stay at this hotel again if we come back to Hanoi. Friendly staffs are the most important. They showed us where to take nice food, and remind us again for something we need to take care during our tour to Sapa. Room are clean. Location are good. just the tour offered from Hotel were pricey.
Data recenzji: 11 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jennifer – Australia
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
Warm and friendly
Friendly staff, stylish accommodation and value for money
Fantastic, highly recommend. Complimentary upgrade and the hotel surprised us with a cake upon learning that one of us was celebrating a birthday.
Data recenzji: 11 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lydia – Indonezja
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
a very nice comfortable hotel
well design for everything you need, good for the price, nice staff
i really enjoy my staying in here. the hotel is close to the lake, and located in the old part of hanoi. most of the city interest is in a walking distance. the room is an ok size, and have everything that you need. will highly recommend this hotel.
Data recenzji: 10 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Pearly – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Feel comfortable
Clean, Nice, Culture
Data recenzji: 10 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Pearly – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament rodzinny
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Feel Comfortale
Clean, Nice, Culture
Data recenzji: 10 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Pearly – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Feel comfortable
Clean, Nice, Culture
Data recenzji: 10 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Pearly – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament rodzinny
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Feel comfortable
Clean, Nice, Culture
Data recenzji: 10 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Duc – Wietnam
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
comfortable and relaxing
services, location and food
I enjoyed my stay in this hotel. Room and food are good.
Data recenzji: 10 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: