Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 104 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 6,3
  • Lokalizacja 7,8
  • Komfort pokoju 7,9
  • Obsługa 8,3
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 7,0
Sortuj wg

Leonardo – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2016
Nice hotel in Seminyak
location price
Staff are very accommodating and friendly.
Data recenzji: 03 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Derek – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 8. Miesiąc pobytu: luty 2016
Great holiday
location, price and staff
Exceptional
Data recenzji: 02 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Rajarshi – Indie
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: luty 2016
not what I expected
Hi It was a good place for older people, and in terms of value for money was decent Liked the room but very disappointed with the pool, as well as overall layout of the place. Quite far from main road, but near the beach which is a plus
Data recenzji: 12 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Raphael – Niemcy
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 9. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Pleasant stay in Seminyak, Bali
Great day trips with friendly drivers; nice pool which offers also shadow places below the palms; friendly helpful staff
Pleasant stay in Seminyak, Bali in Sarinande Hotel. The beach is quite near with a short walk of 5min. But we preferred to stay usually at the hotel pool as it offers also shadow places under the palms. The staff and the drivers were very friendly and helpful! Thanks for the great stay which we had during new year!
Data recenzji: 05 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Philipp – Austria
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Nice little hotel next to the beach
Location, friendly staff and great breakfast
It was our first day in Bali and we wanted to relax after our long flight. Sarinande Hotel was the perfect place for that. A 2 min walk and you are at the beach, which is less crowded than in Kuta and Legian. The breakfast buffet was off the top and the the one dinner we had was okay. The only negative aspect of our room was its location within the hotel right next to a busy street so it was very noisy at night. Would recommend it to anybody!
Data recenzji: 12 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Philip – Nowa Zelandia
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Relaxed clean old world atmosphere
Beautiful garden peaceful friendly staff
Very good
Data recenzji: 18 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mats – Szwecja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Sarinande
Perfect location, Fantastic personnel
Great as always!!
Data recenzji: 22 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Dianne – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Well priced hotel
Position staff rooms
Great place to stay, well priced and close to the beach lovely staff
Data recenzji: 07 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mark – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Super Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2015
OK
Staff, food and cleanliness
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Data recenzji: 20 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mark – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Super Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2015
OK
Staff, food and cleanliness
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Data recenzji: 20 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: