Wspaniały 8,1
na podstawie 233 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 233 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,8
  • Udogodnienia 7,8
  • Lokalizacja 7,4
  • Komfort pokoju 8,6
  • Ocena personelu 8,7
  • Wart swojej ceny 8,3
  • Jedzenie/Posiłki 6,8
Sortuj wg

Lim – Singapur
Podróżujący służbowo
Deluxe z jedną sypialnią
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Alex Lim
Comfort Room , Cleanliness , Good Wifi
Good stay as overall are good
Data recenzji: 25 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Iwan – Indonezja
Podróżujący służbowo
Deluxe z jedną sypialnią
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Clean big room
Near to my customer's office.
It was my second. And I like to stay here. Friendly staff, big and clean room
Data recenzji: 23 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Trung – Wietnam
Indywidualni podróżujący
Studio Executive
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
nice place, small bathroom though.
bed, location, breakfast
spacious room but bathroom a little too small for my taste. could better with better wifi range
Data recenzji: 07 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chia – Singapur
Podróżujący służbowo
Studio Executive
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Nice residence, but not a very good location
Services, Room and comfort
Good services from the staffs, and the room is really comfortable and big.
Data recenzji: 05 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

CY – Singapur
Podróżujący służbowo
Studio Executive
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Convenience, Comfortable, Nice
Comfortable room, good language skill staff, central location.
The room was really large and comfortable. It is also centrally located in Hanoi near to supermarket. Transportation was available from the hotel to access to any parts of Hanoi city and the airport. Staffs were good in English language.
Data recenzji: 02 lutego 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Robert – Niemcy
Indywidualni podróżujący
Studio Executive
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
All good
Cleaness, Spa, Room Confort
All good
Data recenzji: 23 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Hyojin – Korea Południowa
Podróżujący służbowo
Deluxe z jedną sypialnią
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
money.family mind
samsam
No probrem
Data recenzji: 18 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Clayton – Kanada
Podróż z partnerem
Studio Executive
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Exceptional Customer Service
the staff
We thoroughly enjoyed somerset we ended up staying there a second time on our way back through Hanoi! The staff went above and beyond to make sure we were taken care from the reception to concierge everyone was exceptional!
Data recenzji: 12 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ken – Holandia
Podróżujący służbowo
Studio Executive
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Great location in Hanoi
Nice hotel, clean, and centrally located
The Hotel was great, good facilities. The breakfast was at Highland coffee next door, I believe one can just order the breakfast instead of including this into the room fee. Good choice!
Data recenzji: 04 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wen – Malezja
Podróż z partnerem
Studio Executive
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Awesome
Excellent
excellent services provided. Great food and good value for money. The location is abit far from city center, however you can reach easily by bus. Bus quite frequent drive you to the old quarters. There is supermarket near by, it is walking distance around 5mins.
Data recenzji: 09 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: