Sugar Palm Grand Hillside Hotel
Sugar Palm Grand Hillside Hotel
Zobacz wszystkie 54
Pokój Grand Deluxe - Łóżko Sugar Palm Grand Hillside Hotel
Pokój Grand Deluxe - Łóżko
Zobacz wszystkie 54
Foyer Sugar Palm Grand Hillside Hotel
Foyer
Zobacz wszystkie 54
Foyer Sugar Palm Grand Hillside Hotel
Foyer
Zobacz wszystkie 54
plaża Sugar Palm Grand Hillside Hotel
plaża
Zobacz wszystkie 54
NA MAPIE Sugar Palm Grand Hillside Hotel
NA MAPIE
Wspaniały
Lokalizacja
8,3
Zobacz wszystkie 54 Sugar Palm Grand Hillside Hotel
Zobacz wszystkie 54
Usunięto z ulubionych

Sugar Palm Grand Hillside Hotel

Wspaniała lokalizacja
Zobacz co jest w pobliżu
Wspaniały
Na podstawie 4298 recenzjiSprawdź opinię gości
8,3
/
10
Wspaniały wart swojej ceny
8,6
Obiekt polecany znajomym przez 80% gości
Wart swojej ceny8,6
Odległość do centrum30.00 Km
Ocena lokalizację8,3
Najbliższe lotniskoLotnisko międzynarodowe Phuket (HKT)
Odległość do lotniska32,4 km
  • Transport lotniskowy

  • 190 m od plaży

  • Serce miasta

  • darmowe Wi-Fi we wszystkich pokojach

Wybór pokojów
8,3
Doskonała
Komfort i jakość pokoju
Ten obiekt cieszy się dużą popularnością!Ostatnio zarezerwowano 7 godz. temu
Pokój Grand Deluxe z hydromasażem (Grand Jacuzzi Deluxe)
Pokój Grand Deluxe z hydromasażem (Grand Jacuzzi Deluxe)
...
  • Wielkość pokoju: 45 m²/484 ...
  • Widok: Basen
  • 2 łóżka jednoosobowe lub 1 ...
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Pokój Grand z dostępem do basenu (Grand Pool Access)
Pokój Grand z dostępem do basenu (Grand Pool Access)
...
  • Wielkość pokoju: 45 m²/484 ...
  • Widok: Basen
  • 1 łóżko Queen
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Pokój Grand Deluxe (Grand Deluxe)
Pokój Grand Deluxe (Grand Deluxe)
...
  • Wielkość pokoju: 45 m²/484 ...
  • Widok: Basen
  • 2 łóżka jednoosobowe lub 1 ...
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Grand dwuosobowy (Double Grand)
Grand dwuosobowy (Double Grand)
...
    Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
    Pokój Deluxe z łóżkiem podwójnym lub dwoma osobnymi (Double Or Twin Deluxe)
    Pokój Deluxe z łóżkiem podwójnym lub dwoma osobnymi (Double Or Twin Deluxe)
    ...
    • wanna
    Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
    Single Grand
    Single Grand
    ...
      Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
      Dwuosobowy Deluxe (Double Deluxe)
      Dwuosobowy Deluxe (Double Deluxe)
      ...
        Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
        Pokój z dwoma łóżkami Deluxe (Twin Deluxe)
        Pokój z dwoma łóżkami Deluxe (Twin Deluxe)
        ...
          Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
          Jednoosobowy Deluxe (Single Deluxe)
          Jednoosobowy Deluxe (Single Deluxe)
          ...
            Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
            Twin/Double room - Grand De Luxe
            Twin/Double room - Grand De Luxe
            ...
            • balkon/taras
            Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
            Masz pytanie do Sugar Palm Grand Hillside Hotel?
            Nawet do 30% zniżki z ofertami dla wtajemniczonych Agoda!

            Po zalogowaniu się możesz zauwazyć niższe ceny!

            Zaloguj się teraz
            Sugar Palm Grand Hillside Hotel – więcej informacji

            Sugar Palm Grand Hillside Hotel – więcej informacji

            Opis

            Pokaż więcej

            Odległość od kluczowych miejsc

            Podane odległości są mierzone w linii prostej. Rzeczywiste odległości mogą być inne.
            Pokaż mniej

            W ofercie

            Pokaż mniej

            Co znajduje się w pobliżu?

            Podane odległości są mierzone w linii prostej. Rzeczywiste odległości mogą być inne.
            Pokaż więcej

            Zasady pobytu gości

            Pokaż mniej

            Użyteczne informacje

            Pokaż więcej

            Zweryfikowane recenzje od gości

            Recenzje – Agoda (4298)Recenzje – Booking.com (165)
            Warunki w obiekcie / Czystość8,5
            Udogodnienia8,0
            Lokalizacja8,3
            Jakość pokoju i komfort8,3
            Obsługa8,4
            Wart swojej ceny8,6
            Według zweryfikowanych użytkowników Agoda
            Filtruj komentarze od gości wg:
            Język
            English
            简体中文
            ภาษาไทย
            繁體中文 (香港)
            więcej
            Typ pokoju
            Pokój Grand Deluxe
            Pokój Grand Deluxe z hydromasażem
            Pokój Grand z dostępem do basenu
            Wyświetlanych zweryfikowanych komentarzy gości: 4169
            12345
            8,7
            Wspaniały
            Dorota – Polska
            Podróż z partnerem
            Pokój Grand Deluxe
            Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: luty 2014
            godny polecenia”
            lokalizacja, czystość, miła obsługa
            Data recenzji: 26 lutego 2014
            5,0
            Aleksandra – Polska
            Podróż z partnerem
            Pokój Grand Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
            hotel slabej jakosci”
            dobre sniadania
            Data recenzji: 02 maja 2013
            6,0
            Aleksandra – Polska
            Podróż z partnerem
            Pokój Grand Deluxe
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
            hotel dla niewymagajacych”
            dobre sniadania, duzy pokoj
            Hotel raczej dla wymagających klientów, pokoje ciemne i słabo oświetlone wewnątrz, dosyć surowy stan zarówno pokoju jak i łazienki
            Data recenzji: 02 maja 2013
            8,7
            Wspaniały
            jerzy – Polska
            Rodziny z małymi dziećmi
            Pokój Grand Deluxe
            Nocy pobytu: 9. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
            bardzo przyjemny hotel z dostępem do kilku basenów”
            obsługa , baseny , czystość
            Data recenzji: 02 maja 2013
            8,7
            Wspaniały
            Beata – Polska
            Podróż z partnerem
            Pokój Grand Deluxe
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2011
            Bardzo fajny hotel”
            Duże, nowoczesne pokoje, super baseny
            Fajny hotel. Pokój bardzo przestronny, piękna łazienka, duży prysznic i ogromna wanna, no i te baseny!
            Data recenzji: 14 listopada 2011
            10,0
            Fantastyczny
            Jacek – Polska
            Podróż z partnerem
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2009
            Sugar Palm ”
            -swietne polożenie -przestronny pokój urządzony w nowoczesnym stylu -bardzo dobra obsluga
            -wieczorami slychać trochę ruch uliczny
            Bylismy w Sugar Palm w sumie 6 dni-zapanowalismy 2 nocki, ale ze wzgledu na standard hotelu zdecydowalismy się zostać do konca podróży tym bardziej, że jest on polożony 8 km od pieknej plaży Nai Harn (polecam)!!!Hotel urządzony w bardzo dobrym stylu, do pokoi polożonych wysoko podwożą melexami - zresztą im wyżej tym ladniejsze widoki więc tez zwroccie na to uwagę. Bardzo fajne sa tez pokoje z bezposrednim zejsciem na basen. Jak my bylismy trwa jeszcze prace remontowe, ale i tak nie bylo to dla nas szczegolnie uciazliwe. Bardzo dobre śniadanka!Polecam! Jacek Susello z Wroclawia
            Data recenzji: 25 listopada 2009
            9,0
            Fantastyczny
            Bogumila – Polska
            Podróż z partnerem
            Pokój Grand Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2009
            Hotele Phuket”
            Super widok na morze Bardzo blisko do plazy Nowy bardzo ladny hotel
            Problem z dostaniem sie do pokoi wyzje umieszczonych tylko w nocy
            Nowy hotel rewelacyjnie polozony z kilkoma basenami polozonymi kaskadowo, piekny widok na morze i cala plaze, bardzo blisko do resturacji znajdujacych sie przy promenadzie. W ciagu dnia dowoza wózkami elektrycznymi do pokoi. Pokoje bardzo duze dobrze klimatyzowane i nowoczesnie urzadzone, bardzo duze balkony swobodnie mieszczace cztery osoby, barek bardzo dobrze zaopatrzony, w nocy niestety trzeba do pokoi isc bod górke co wymaga dobrej kondycji ale dla zdrowia po dobrej kolacji
            Data recenzji: 23 października 2009
            6,0
            Jose – Stany Zjednoczone
            Rodziny z małymi dziećmi
            Pokój Grand z dostępem do basenu
            Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2018
            Could be lot better”
            Booked this hotel because of the reviews. I got the room by the pool since I understood it was of easier access. Overall the room is just OK. They could do a better job at keeping the building in good shape. Specifics: - Tiles in the pool were loose and some crack, we came back with cuts and scratches. - Cleaning of the room was barely there, we got a stinky fridge. - - Beds are quite small so is tough for couples. - Towels are quite old I guess the worst part is that the only restaurant open was during the morning. At nights they refer you to a place in town with quite crappy food. I tried the rooftop bar and they didn’t have about 50% of the drinks in the menu, then they closed right after sunset. The pool bar opened just a couple of hours during the afternoon and only to sell beers, barely any drink selection. With so many other options in the area I wouldn’t go back to this place
            Data recenzji: 28 sierpnia 2018
            9,6
            Fantastyczny
            craig – Australia
            Podróż z partnerem
            Pokój Grand Deluxe
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2018
            Great value hotel in Best area of Kata Beach”
            Great Hotel great location great sea views great value($60p/n) compared to Novotel Avista ($120p/n)
            Data recenzji: 29 lipca 2018
            8,4
            Wspaniały
            Rahel – Szwajcaria
            Podróż z partnerem
            Grand dwuosobowy
            Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2018
            Very good hotel”
            The rooms with pool access are great
            Data recenzji: 28 marca 2018
            8,4
            Wspaniały
            Georgey – Indie
            Rodziny z małymi dziećmi
            Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2018
            Sits on a hill close to the beautiful Kata beach.. rhe higher floors especially give a super view”
            Overall good property, the rooms on higher floors- 6 and above have great views. The breakfast buffet is nice.. and the property has very friendly staff.. We had a good time there..
            Data recenzji: 24 marca 2018
            3,6
            Jonathan – Chiny
            Podróż z partnerem
            Pokój Grand Deluxe
            Nocy pobytu: 14. Miesiąc pobytu: luty 2018
            Dirty mismanaged hotel”
            It's dirty and the management is terrible.
            Data recenzji: 28 lutego 2018
            9,2
            Fantastyczny
            Xiao – Chiny
            Podróż z partnerem
            Pokój Grand z dostępem do basenu
            Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: luty 2018
            Fantastyczny”
            A little old however the location is just perfect, close to beach. And the swimming pool is also good
            Data recenzji: 22 lutego 2018
            6,0
            wendy – Australia
            Podróż z partnerem
            Pokój Grand Deluxe
            Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2018
            Disappointing”
            First the good points - room very attractive with comfy bed and nice linen & pillow. Good size balcony. Location is handy. Bad points: Up a very steep hill so not suitable for people with mobility issues. Bathroom not being cleaned properly and was quite dirty. We began on level 10, great view but that was all. To get to the pool, we had to walk approx. 75m down a hall, get in the lift go to level 4, walk another 75 metres, get in another lift to ground floor. Then...walk up 5 SETS of stairs to get to the pool. A tiny area beside the pool as only 2 day beds, no chairs, no shade of any sort, nowhere to sit if the daybeds are taken!! We asked to move to be close to the pool - even though it was just a few metres away we still had to - walk quite a distance to the lift, go down to ground floor, then walk the 5 sets of stairs to the pool! Very badly designed!! Management was great. Breakfast ok.
            Data recenzji: 11 lutego 2018
            7,6
            Bardzo dobry
            David – Szwajcaria
            Indywidualni podróżujący
            Pokój Grand Deluxe
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2018
            Very Nice Rooms - Nice Bar ”
            Nice Design in Rooms - but Little Things should be renovated
            Data recenzji: 23 stycznia 2018
            8,8
            Wspaniały
            Narasimha – Australia
            Podróż z partnerem
            Pokój Grand Deluxe z hydromasażem
            Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: grudzień 2017
            Wspaniały”
            This was our first trip to Thailand and after searching a lot had to pic Sugar Palm Grand Hillside hotel. Well after we stayed there felt it was the right decision. The hotel is very close to the beautiful Kata beach and the main street has lot of restaurants , money exchange , tourist agents and what not. however, once you are inside the resort it feels like you are in a different world . Very calm and beautiful . The infinity pools are a treat to the eyes and to relax. The room was tidy and clean bathrooms with very good shower. Room service everyday . We cannot complain any thing about this hotel. ( we did not try the hotel food ) .
            Data recenzji: 08 stycznia 2018
            7,6
            Bardzo dobry
            Bennie – Republika Południowej Afryki
            Podróż z partnerem
            Pokój Grand z dostępem do basenu
            Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2017
            Bardzo dobry”
            We stayed at this hotel 2 years ago (had a great experience) so came back. Rooms are very nice especially the pool access ones. It was sad to see that the facilities degraded a lot. I cut my foot open in the pool where the tiles fell out. The grass is starting to fall out at patches. The breakfast was very small and basic. Sadly don’t think i’ll return
            Data recenzji: 25 grudnia 2017
            6,4
            Przyjemny
            Lize – Republika Południowej Afryki
            Podróż w większej grupie
            Pokój Grand Deluxe
            Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2017
            Good value for money”
            Rooms are nice, location is nice, breakfast is very average and the staff is helpful, but struggled with english. Overall it’s a pretty nice hotel with nice facilities
            Data recenzji: 25 grudnia 2017
            10,0
            Fantastyczny
            William – Republika Południowej Afryki
            Podróż z partnerem
            Pokój Grand Deluxe
            Nocy pobytu: 10. Miesiąc pobytu: listopad 2017
            Prepare to walk a lot”
            Overall, great hotel with friendly staff. Hotel is built up a hill so prepare to walk a lot as elevators cannot reach everywhere. However, if you're visiting Thailand, you'll be walking a lot anyway. If staying at this hotel, I would strongly recommend taking a room with pool access. It is a very far walk from the other rooms to get to the "shared" pool. If I had to complain about anything, I would say that the room service (ordering food from the room) is a bit silly as they're only open for 2 hours a day (between 12:00 and 14:00). Would have been nice to use room service one or two of the evenings.
            Data recenzji: 30 listopada 2017
            8,8
            Wspaniały
            Arani – Kanada
            Podróż z partnerem
            Pokój Grand z dostępem do basenu
            Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2017
            Great location & great facilities!”
            We definitely enjoyed our 3 day stay at Sugar Palm Grand Hillside! The facilities are great and our room with a private pool was beyond gorgeous! The private pool access from our room definitely made our stay better - would recommend booking it if its available! The room is great, we did run into some hygiene issues: the room had a funky smell and our pillows smelled really bad, but once the issue was addressed the hotel staff replaced the pillows immediately. We wanted to extend our stay and add an additional stay as we had a late night flight the next day, and it wasnt until the last day that someone was able to actually help us, but other than that the staff are super friendly and helpful. The location is great! We were very close to many restaurants, lots of shops and the beach was only 5 minutes away!
            Data recenzji: 28 listopada 2017
            12345
            Ten obiekt jest bardzo popularny. Rezerwuj szybko!

            Powrót do wyników wyszukiwania

            Wróć do wyboru pokojów

            |

            Pomiń