Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1734 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,2
  • Udogodnienia 7,7
  • Lokalizacja 8,7
  • Komfort pokoju 8,3
  • Ocena personelu 8,6
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Ly – Wietnam
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
it values money.
good location, friendly staff, prompt support
Good!!
Data recenzji: 19 kwietnia 2015

Woranat – Tajlandia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
1.Location
1.Location 2.Performance of Staff 3.Value of Money.
At first , We arrived to Hanoi , we don't know How to go the Hotel?? and I contact to Hotel by phone to pick us up to Hotel. Only 1 Hour we arrived to the Hotel. We got some smile from Hotel staff , Their take care and interested us as we are Vietnamese. Our concerned thing clear by now. Hotel staff advise us about the attraction in Hanoi , Food , Travel etc. So It's can help us to live and learn like a real Vietnamese. (Thank you) . About Room , It's make us surprised about value of money that we pay . It's worthwhile and we got a nice cleaning room , good facilities. and Hotel located on a nice location. Next trip , Our destination to go to SAPA and We will stay in Hanoi before go to SAPA. Sure We will stay here again.
Data recenzji: 18 kwietnia 2015

KESAVAN – Malezja
Podróżujący służbowo
Apartament rodzinny wersja Deluxe z widokiem na miasto (4 osoby dorosłe)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Near to city
a lots of shopping can be done
Peace and silents events its in middle of busy city...
Data recenzji: 18 kwietnia 2015

KESAVAN – Malezja
Podróżujący służbowo
Apartament rodzinny wersja Deluxe z widokiem na miasto (4 osoby dorosłe)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Nice hotel
Worth for money
Real nice hotel and good breakfast. Staffs are very friendly
Data recenzji: 17 kwietnia 2015

Taekyu – Korea Południowa
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Very good deal.
It had great value for the price.
I've tried 5 star hotels in hanoi but the breakfast food were not so different compared to this hotel. It is a bit far from the main streets of 36 streets ( Ma Mai for instance) but very walkable. The service was excellent and I am certain that you won't feel so bad by using this hotel for this price ;)
Data recenzji: 17 kwietnia 2015

Celia – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
welcome to Hanoi
Incredibly helpful staff, comfy rooms, delicious breakfast
We are loving it. Well located , the most helpful and friendly staff. Mr Joe the manager organized some great tris for us
Data recenzji: 15 kwietnia 2015

Sathiya – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Good Service
1.breakfast set 2.Receptionist 3.Room
It was a wonderful experience and looking forward to be there again..
Data recenzji: 14 kwietnia 2015

LIAN – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
3 Star Hotel But 5 Star Services
Location Very Good Just Right In The Old Quarter Nearby Central Post Office And Ho Kien Lake.The Counter Staff Very Helpful And Polite,I'm So Lucky To Get A Room Upgraded!
Data recenzji: 13 kwietnia 2015

Sathiya – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
The hotel is very much comfort and the staffs are
1.coffee 2.staff 3.food
I'm satisfied with the service provided..Will be check in here whenever I'm coming to Hanoi again :-)
Data recenzji: 12 kwietnia 2015

CARMELA – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Elegant rooms but unclean and no window
Pancakes
Good enough
Data recenzji: 11 kwietnia 2015


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: