2015
Bardzo dobry 8,0
na podstawie 18081 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 18081 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,1
  • Udogodnienia 7,8
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,2
  • Obsługa 7,6
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,2
Sortuj wg

Pawel – Polska
Rodziny ze starszymi dziećmi
Luxury (Main Tower)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2014
centrum miasta
jedzenie, masaże, internet w pokoju
Całkiem fajną sprawą jest odkryty basen z kilkoma bocznymi szybami. Basen znajduje się na 11 piętrze.
Data recenzji: 10 marca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sebastian – Polska
Podróż z partnerem
Premium (North Tower)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2014
bardzo milo
miejsce, komfort, basen
Data recenzji: 06 marca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Remigiusz – Polska
Podróż z partnerem
Premium (North Tower)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
Zakupy
Położenie, fantastyczny basen.
Czysty, z doskonałą obsługą i fantastycznym basenem.
Data recenzji: 21 grudnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Marek – Polska
Indywidualni podróżujący
Premium (North Tower)
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2013
luksusowy hotel w super cenie
cenyralne polozenie super cena luksusowy hotel
w ciagu tego pobytu w tajlandii trzy razy postanowilem spedzic w the berkeley hotel na wybor tego hotelu zdecydowalem sie ze wzgledu na super cene w agodzie za piecio gwaiazdkowy hotel oraz blizkosc centrow handlowych sam pobyt wspanialy polecam
Data recenzji: 02 listopada 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Marek – Polska
Indywidualni podróżujący
Pokój premium rodzinny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2013
Bardzo luksusowy hotel w super cenie
Super cena w Agodzie. Wyśmienite jedzenie . Centralne położenie
Jest to mój drugi pobyt w tym hotelu . W dalszym ciagu jestem w stu procentach zadowolony . Zarowno pokój jak i obsługa na najwyższym poziomie . Piękny basen z rana na dwie godziny a potem zakupy juz od progu hotelu Polecam
Data recenzji: 27 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Marek – Polska
Indywidualni podróżujący
Premium (North Tower)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2013
Znakomite położenie
Piękne lobby śliczny basen szybka obsługa
Jest to mój któryś z kolei pobyt w Bangkoku mieszkałem w wielu dobrych hotelach z całym sercem polecam The Berkeley Hotel Pratunam zasługuje w pełni na swoje 5 gwiazdek
Data recenzji: 20 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sylwia – Polska
Rodziny z małymi dziećmi
Premium (North Tower)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Fantastyczny hotel na kilkudniowy wypad do Bankoku
duży pokój, duża łazienka, duąe okna z widokiem na miasto.
Fantastyczny hotel, duże komfortowe pokoje z dużą łazienką, piękny basen czynny od 7-7. Smaczne śniadania, za dzieci nie musieliśmy dopłacać. POLECAM!!!!!!!
Data recenzji: 28 lipca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sylwia – Polska
Rodziny z małymi dziećmi
Premium (North Tower)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Fantastyczny początek wakacji
Miła odmiana po hotelu w Doha, w centrum, blisko Skaytrain
Piękny hotel, duży pokój, z widokiem na miasto, wygodne łóżka, przestronna łazienka, smaczne śniadania, za dzieci nie musieliśmy dopłacać do śniadań, fantastyczny basen czynny od 7-7. POLECAM!!!!!
Data recenzji: 28 lipca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Amanda – Singapur
Podróż w większej grupie
Premium (North Tower)
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Overall Experience
Travel in group, good stay with friendly staff to assist. Getting a transportation was accessible too
Data recenzji: 27 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Poon – Hongkong
Podróż z partnerem
Premium (North Tower)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
at the place you may confuse you are at Shenzhen China, next door to Milk Power smuggler .
by the way I am Hong Kong Chinese so I hated this place. noise, noise, noise created by Chinese. not queuing with the Chinese. enough said
Data recenzji: 27 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: