2015
Bardzo dobry 7,9
na podstawie 5252 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 5252 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 7,4
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 7,8
  • Ocena personelu 7,8
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 6,8
Sortuj wg

KIM – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good for location n money.
Economy room's fridge not cold enough. The rest are ok.
Data recenzji: 27 września 2016

LIAN – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Premium
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good location and nice place to stay
It's located very near to Yau Ma tei Mtr A2 exit. Without the ongoing renovation on the lobby where an exit was closed, it's would have been nearer. The premier room is clean and the cleaner is so Friendly and helpful even when my parent talk to them in a "broken" Cantonese. The assistant manager Rex Tang is very friendly and he explain very patiently on the status of our check in and status of the closed exit. Overall a very good stay.
Data recenzji: 27 września 2016

Chartchai – Tajlandia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Value for money
Under renovation this time.
Data recenzji: 27 września 2016

Rong – Malezja
Podróże z partnerem
Premium
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great location & pleasant stay
+ Great location, < 5min walking distance to MTR station. + Friendly & helpful staff. + Walking distance to Mongkok (i.e. food street, Ladies market etc.) + Lobby was under renovation BUT it did NOT affect my stay at all, room remains quiet and bed is super comfortable. + Pillows are a bit too flat to my liking but extra pillows are provided! + Smart phone with unlimited data provided during my stay, AMAZING!!
Data recenzji: 27 września 2016

Lin – Hongkong
Podróże grupowe
Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
good
good
Data recenzji: 26 września 2016

Rolando – Meksyk
Podróże z partnerem
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Everything was Right, thank you
thanks
Data recenzji: 26 września 2016

CHIA – Singapur
Rodziny z dużymi dziećmi
Premium
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Ok stay
Good
Data recenzji: 25 września 2016

Rattikorn – Tajlandia
Podróże służbowe
Premium
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great location
The location is great as next to the MTR station. Staffs are always helpful and friendly. There is some renovation going on so it is a bit dusty on the elevator waiting area.
Data recenzji: 25 września 2016

Laura – Kanada
Wycieczki w pojedynkę
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Hotel disapointing
Good location
Data recenzji: 25 września 2016

Steven – Singapur
Rodziny z dużymi dziećmi
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Make the right choice
Staffs are friendly and helpful. My stay was very satisfactory. Even the housekeeping staffs keep greeting me and friendly. The negative point Is the upgrading that is going on which make the lobby area very chaotic and hard to navigate. Location is excellent near MTR exit and easy to access to Ladies market. .
Data recenzji: 24 września 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: