Bardzo dobry 7,5
na podstawie 3687 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 3687 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,6
  • Udogodnienia 7,3
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 7,7
  • Obsługa 7,5
  • Wart swojej ceny 7,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,8
Sortuj wg

Christophe – Szwajcaria
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Superior Room (Partner Promotion) needs some Refresh/Renovation
Stayed just one Night in Superior Room. Overall the Hotel Location as well as Staff are excellent. The Rooms on the other hand would benefit from some Refresh/Renovation, mainly the technical and electric features. Bulbs, switches and outlets are not all functional. One highlight is the local and personalized Smartphone provided for free to discover the City and with free Wifi.
Data recenzji: 10 września 2016

shirley – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good hotel
The hotel is good and enjoyable. It's just a bit far walking with toddlers, but still ok. Phone facility is nice. Thanks!
Data recenzji: 08 września 2016

anthony – Wielka Brytania
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Room cleaning
Room cleaning was very superficial and areas were found to be uncleared throughout the stay
Data recenzji: 08 września 2016

Sam – Nowa Zelandia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Agoda were offering a special price and we snapped it up. What a great hotel for the price.
We upgraded paying for the premium pack which included a late 4pm check out, two items of laundry per day and access to a snack bar that included cold drinks, buscuits, noodles, fruit and loads more.
Data recenzji: 08 września 2016

Ronald – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
a decent hotel
We'll stay here if we have a busy schedule when we are in Singapore. The hotel is only for sleeping at night.
Data recenzji: 05 września 2016

EDGAR – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Near Orchard Road
Although we stayed only one night, we had a great stay. The hotel is remarkable. It has even a mobile internet, free of use.
Data recenzji: 05 września 2016

Mellita – Indonezja
Podróż z partnerem
Premium
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good
Good
Data recenzji: 04 września 2016

Bahari – Singapur
Podróż w większej grupie
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Nil
Good
Data recenzji: 01 września 2016

Than – Stany Zjednoczone
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Currency exchange rates should have been more favorable compared to banks and authorized money changers.
Data recenzji: 31 sierpnia 2016

Andri – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
service was good while furnitures are old
especially the curtain was terribly old. light bulps were gone several pcs but then being replaced.
Data recenzji: 30 sierpnia 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: