Wspaniały 8,1
na podstawie 1147 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1147 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,5
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 7,9
  • Komfort pokoju 8,3
  • Ocena personelu 8,3
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 7,7
Sortuj wg

Jack – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Lovely roof top bar
A very nice hotel with very comfortable beds and a high standard of cleanliness. Also very much enjoyed the roof top bar.
Data recenzji: 29 lipca 2016

Eng – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój Executive Deluxe z łóżkiem King z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Decent hotel
Overall ok...however, sound proofing is awful...
Data recenzji: 24 lipca 2016

YASMIN – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
hot lime shower, banana fritters and laksa!!
we stayed here for 6D5N because we were visiting relatives here for Eid. The rooms were made up promptly every single day - it felt great coming back to a clean and fresh smelling room! My young boy especially look forward to breakfast as he enjoys the cereals and those jelly in the glass. My husband and I on the other hand enjoyed the laksa Sarawak and banana fritters everyday too, Whoever you have there cooking in the kitchen is a keeper!!
Data recenzji: 21 lipca 2016

Alex – Australia
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great hotel and team
Staff, cleanliness, food, bar, service, value - everything wonderful! Would definitely recommend :)
Data recenzji: 19 lipca 2016

YEE – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great Location
Great location, a lot of places to eat nearby. Staff are friendly and helpful.
Data recenzji: 18 lipca 2016

Rachel – Singapur
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój Executive Deluxe z łóżkiem King z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Great location, affordable and clean
Local delicacies within close walking distance from hotel. Clean linens, towel and room.
Data recenzji: 27 czerwca 2016

Ayean – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
good
Quite good and value for money.
Data recenzji: 21 czerwca 2016

YUEN – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Location, breakfast & nice staffs.
Entrance should be improve for those carry big baggage.
Data recenzji: 01 czerwca 2016

Shiao – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Pleasant stay :) with nice foods nearby!
This is my second time staying at this nice hotel, nothing fancy and special but very comfortable and security is good. However, I think the only comment for them is provided breakfast can be improved, even thou I will always go out to look for my fav laksa at the next row :D
Data recenzji: 30 maja 2016

Mohamad – Malezja
Podróż w większej grupie
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
Strategic location
Pleasant stay. Walking distance to local breakfast spots and seafood dinner at TopSpot food court.
Data recenzji: 30 maja 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: