The Old House Hostel
The Old House Hostel
Zobacz wszystkie 32
Pokój prywatny dwuosobowy - Pokój gościnny The Old House Hostel
Pokój prywatny dwuosobowy - Pokój gościnny
Zobacz wszystkie 32
Widok wnętrza The Old House Hostel
Widok wnętrza
Zobacz wszystkie 32
Łazienka The Old House Hostel
Łazienka
Zobacz wszystkie 32
Łazienka The Old House Hostel
Łazienka
Zobacz wszystkie 32
NA MAPIE The Old House Hostel
NA MAPIE
Wspaniały
Lokalizacja
8,5
Zobacz wszystkie 32 The Old House Hostel
Zobacz wszystkie 32
Usunięto z ulubionych

The Old House Hostel

Wspaniała lokalizacja
Zobacz co jest w pobliżu
Wspaniały
Na podstawie 8 recenzjiSprawdź opinię gości
8,1
Wart swojej ceny8,3
Odległość do centrum1 km
Ocena lokalizację8,5
Najbliższe lotniskoLotnisko międzynarodowe Lien khuong (DLI)
Odległość do lotniska23,4 km
  • Transport lotniskowy

  • darmowe Wi-Fi we wszystkich pokojach

  • klub nocny/DJ

  • siłownia/sala do fitnessu

Wybór pokojów
Ten obiekt cieszy się dużą popularnością!Ostatnio zarezerwowano kilka minut temu
Pokój prywatny dwuosobowy (Private Double)
Pokój prywatny dwuosobowy (Private Double)
...
  • 20 m²/215 ft²
  • Widok: Ogród
  • 1 łóżko Queen
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Dormitorium (obie płcie) (Dormitory (Mixed))
Dormitorium (obie płcie) (Dormitory (Mixed))
...
  • 30 m²/323 ft²
  • Widok: Ogród
  • 1 łóżko piętrowe
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Pokój czteroosobowy (Quadruple Bed Room)
Pokój czteroosobowy (Quadruple Bed Room)
...
  • 40 m²/431 ft²
  • Widok: Ogród
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Pokój Deluxe dwuosobowy (Deluxe Double Room)
Pokój Deluxe dwuosobowy (Deluxe Double Room)
...
  • balkon/taras
  • prysznic
  • 1 łóżko King
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Pokój Deluxe dwuosobowy (Deluxe Double Room)
Pokój Deluxe dwuosobowy (Deluxe Double Room)
...
  • 20 m²/215 ft²
  • balkon/taras
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Pokój Deluxe dwuosobowy (Deluxe Double Room)
Pokój Deluxe dwuosobowy (Deluxe Double Room)
...
  • 1 łóżko King
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób (Bed in 8-Bed Mixed Dormitory Room)
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób (Bed in 8-Bed Mixed Dormitory Room)
...
  • 8 łóżka piętrowe
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Pokój rodzinny (8 osób) (Family (8 People))
Pokój rodzinny (8 osób) (Family (8 People))
...
    Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
    Masz pytanie do The Old House Hostel?
    Nawet do 30% zniżki z ofertami dla wtajemniczonych Agoda!

    Po zalogowaniu się możesz zauwazyć niższe ceny!

    Zaloguj się teraz
    The Old House Hostel – więcej informacji

    The Old House Hostel – więcej informacji

    Opis

    Pokaż więcej

    Odległość od kluczowych miejsc

    Podane odległości są mierzone w linii prostej. Rzeczywiste odległości mogą być inne.
    Pokaż mniej

    W ofercie

    Pokaż mniej

    Co znajduje się w pobliżu?

    Podane odległości są mierzone w linii prostej. Rzeczywiste odległości mogą być inne.
    Pokaż więcej

    Zasady pobytu gości

    Pokaż więcej

    Użyteczne informacje

    Pokaż więcej

    Zweryfikowane recenzje od gości

    Recenzje – Agoda (8)Recenzje – Booking.com (3)
    8,1
    Wspaniały
    Na podstawie 8 recenzji
    Warunki w obiekcie / Czystość7,8
    Udogodnienia7,3
    Lokalizacja8,5
    Obsługa8,8
    Wart swojej ceny8,3
    Według zweryfikowanych użytkowników Agoda
    Filtruj komentarze od gości wg:
    Język
    English
    Tiếng Việt
    Wyświetlanych zweryfikowanych komentarzy gości: 7
    5,2
    Phillip – Stany Zjednoczone
    Podróż z partnerem
    Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2017
    Spartan Hostel”
    Extremely spartan hostel. "electricity' is the amenity. Almost certain there were better hostels in Dalat but unfortunately we arrived during a busy holiday. Booking space was limited and this was the only one left in town. I think I know now why it was the one still available. My guess is that under normal circumstances these rooms would be extremely cheap. Perhaps under normal pricing the 'value for money' would be rated higher. I'd avoid this place for more than $8 USD.
    Data recenzji: 17 maja 2017
    Hi Phillip, Thank you for your contributions. But I believe it is quite insult to us when saying our house is a Spartan place. So long story short. The room you were staying does Expensive. FOR 2 OF YOU. Because the room you were staying is for 8-10 people. and you booked the whole room for 8 people. Please check your booking again for detail. And sir, the only reason you have the room right in the holiday is because there was a family that couldn't make it to the city, so they had to cancel the booking. I know the places you stayed before and honestly my house are not created on the similar concept to those places. and the reason people came here before is not because it is the CHEAPEST and ONLY OPTION in the city! Again, I would like to thank you for your sharing. Thank to your situation, We will have a better consideration for the other visitors.
    Show more
    The Old House Hostel
    8,8
    Wspaniały
    Peter – Czechy
    Podróż w większej grupie
    Pokój prywatny dwuosobowy
    Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2017
    Wspaniały”
    Best staff ever and family dinners every evening!
    Data recenzji: 03 kwietnia 2017
    8,4
    Wspaniały
    Ruth – Stany Zjednoczone
    Podróż z partnerem
    Pokój prywatny dwuosobowy
    Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2016
    Nice budget hostel”
    My husband and I stayed in the private room here. We had a great experience with Luu who is very helpful, knowledgeable, kind, friendly and accommodating. The value here for the money was good! The facilities could use a little updating and cleaning but compared to other hostels and again for what you're paying for it's a great deal and more than worth it because of the lovely host.
    Data recenzji: 18 grudnia 2016
    10,0
    Fantastyczny
    Meghan – Kanada
    Podróż z partnerem
    Pokój prywatny dwuosobowy
    Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2016
    Felt like being at home”
    The family that owns this homestay are very kind and helpful. They recommended places to check out in the city and welcomed us for dinner every night. Their baby is so adorable!
    Data recenzji: 01 grudnia 2016
    10,0
    Fantastyczny
    Elyse – Australia
    Podróż z partnerem
    Pokój prywatny dwuosobowy
    Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2016
    Luu and his wife were the best hosts- wealth of information and kindness!”
    Although not on the main drag, this place is within easy walking distance of the city centre. The tips and information offered by Luu and his wife was simply invaluable. Has a homestay feel with the privacy of a hotel.
    Data recenzji: 19 listopada 2016
    9,6
    Fantastyczny
    Eng – Malezja
    Indywidualni podróżujący
    Pokój prywatny dwuosobowy
    Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: luty 2016
    The best old house in Dalat”
    Luu n Amy r d best host I have ever encountered. If u r in Dalat,stay with them, u will not regret it. Miss u Tom (their lovely baby).
    Data recenzji: 06 marca 2016
    7,2
    Bardzo dobry
    Hai – Wietnam
    Podróż z partnerem
    Pokój prywatny dwuosobowy
    Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
    OK”
    Giá cả phù hợp, không xa chợ lắm.
    Data recenzji: 03 maja 2017
    Ten obiekt jest bardzo popularny. Rezerwuj szybko!

    Powrót do wyników wyszukiwania

    Wróć do wyboru pokojów

    |

    Pomiń