Wspaniały 8,4
na podstawie 1718 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1718 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 8,0
  • Lokalizacja 8,3
  • Komfort pokoju 8,8
  • Obsługa 8,6
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 8,1
Sortuj wg

Paul – Australia
Podróże służbowe
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Regent hotel
A great hotel experience like always. It feels like home. Will always keep going back.
Data recenzji: 03 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yanguo – Chiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Really nice hotel with good location
It is my first choice hotel near Orchid Road in Singapore. As a result, it is quite a good experience of shopping in the Orchid Road because after enthusiastic shopping you can easily walk back to hotel to have a good rest for a better second day fun. Besides, the staff here are excellent in their service and you will feel quite good.
Data recenzji: 21 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Melissa – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great stay
Beautifully refurbished room. Very pleasantly surprised with the complimentary use of the smartphone provided in the room.
Data recenzji: 13 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sadeq – Singapur
Podróże służbowe
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good value for ur money
Enjoyed the spacious and plush property, which provided every comfort a guest could wish for. Spacious and very comfortable rooms, extremely comfortable beds, beautiful lobby, good food in the restaurants, complete fitness facilities. All that a business traveller could want. Very polite and helpful staff.
Data recenzji: 29 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Andrew – Wielka Brytania
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good hotel
..
Data recenzji: 25 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Josephine – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Great staycation with my pet dog
This is a great staycation to have with my husband and pet dog~ comfy room and amenities~ the service provided are good making sure we're comfortable Will definitely be back again
Data recenzji: 20 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Monique – Indonezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Great Location, Great Hotel
Great Location, Great Hotel
Data recenzji: 19 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Bambang – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
nice hotel
But the bed is a little bit hard
Data recenzji: 19 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Leonard – Tajlandia
Podróże służbowe
Oferta obejmująca podwyższenie kategorii pokoju – Pokój typu Deluxe na Pokój typu Regent Club Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Great location.
No complaints...Had a great stay.
Data recenzji: 13 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Leonard – Tajlandia
Podróże służbowe
Club Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Good location hotel
My stay at the Club Floor and its services were good as it met my expectations every time.
Data recenzji: 13 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: