2015
Bardzo dobry 8,0
na podstawie 768 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 768 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,2
  • Udogodnienia 7,8
  • Lokalizacja 7,9
  • Komfort pokoju 8,4
  • Obsługa 8,4
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

Helena – Australia
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Deluxe z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Family holiday
Everything great here. Got upgraded for a small fee. View fantastic. Staff very helpful. Good security.
Data recenzji: 14 sierpnia 2016

Soon – Singapur
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great service
They all frontline and backend staff been very supportive and help in one way or another. Thanks for making my stay in Metro Manila wonderful.
Data recenzji: 10 sierpnia 2016

Soon – Singapur
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Excellent stay
Dear all at Hotel Jen, You guys been wonderful to me and my guests during our stay since last Friday to yesterday morning. Best regards Lionel
Data recenzji: 10 sierpnia 2016

Ramon – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great stay
It was the first time I used this hotel. Being someone particular with hotel comfort, this is a great place to stay in again
Data recenzji: 01 sierpnia 2016

Manoj – Sri Lanka
Podróże służbowe
Club z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Very good
Good location, and easy to get in and out of. Very good breakfast, great view & facilities at the club lounge. Well trained staff. Most likely my new location in Manila!
Data recenzji: 29 lipca 2016

R – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
One night in Manila in transit
Decent hotel
Data recenzji: 21 lipca 2016

Todd – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Hotel Jen is awful
The hotel picture on any hotel site is not same in person this hotel is musty, dirty I wouldn't recommend this hotel. It's amazing that this hotel rated 4star it's should been 1or 2 star only I hate this hotel..
Data recenzji: 17 lipca 2016

Jeanne – Stany Zjednoczone
Rodziny z małymi dziećmi
Club z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good for family. Great food options.
Great hotel. Food selection at breakfast was great. We were in the club level and the staff was friendly and accommodating. The pool and the gym were not updated, it would have been an excellent rating.
Data recenzji: 06 lipca 2016

Margaret – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Not that satisfied
Got 2 rooms. Our room's carpet had some ketchup stains. The other room's toilet didn't have a bidet unlike ours. Overall though, gave us a relaxing stay.
Data recenzji: 04 lipca 2016

JongHyeok – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
good
Good
Data recenzji: 22 czerwca 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: