Przyjemny 6,9
na podstawie 4114 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 4114 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,4
  • Udogodnienia 6,6
  • Lokalizacja 7,7
  • Komfort pokoju 6,8
  • Obsługa 7,2
  • Wart swojej ceny 6,7
  • Jedzenie/Posiłki 5,6
Sortuj wg

Aghnia – Indonezja
Podróże z partnerem
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
good
Although the room is too small, but it's near to anywhere, next to 7-eleven, food republic, MRT and bus station. Quite happy
Data recenzji: 26 września 2016

Inderjit – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good
Good
Data recenzji: 26 września 2016

QIONGLING – Chiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój trzyosobowy
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
small but nice place for travelling
The room is quite small, it is not as big as it looks in the picture, but it is vey comfortable. Everything is quite clean, only one towel is a bit dirty. No comb, no tissue, no cup for brushing teeth. Anyway, I had a nice trip with my family. :)
Data recenzji: 25 września 2016

Nirmalan – Sri Lanka
Podróże służbowe
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 10. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Decent hotel for good price & central location
Stayed for 10 days while on work. The superior room was small but was fine with it since I was a single traveler & was away during the day. Very close to MRT stations & central location. Was not disturbed in anyway by the blockage due to come construction work. Will come here again.
Data recenzji: 23 września 2016

Nathalie – Zjednoczone Emiraty Arabskie
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój trzyosobowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nathalie A
close to city centre
Data recenzji: 23 września 2016

Wai – Malezja
Podróże z partnerem
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Worth the money
No money
Data recenzji: 23 września 2016

Marlinda – Indonezja
Wycieczki w pojedynkę
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
good location and value for money
good location and value for money
Data recenzji: 21 września 2016

Jared – Stany Zjednoczone
Podróże służbowe
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 30. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Nice place
Pros; Nice pool area with showers. Staff was very helpful and courteous. Cons: Only one washer and dryer for laundry. Construction outside was loud at times till almost 8pm.
Data recenzji: 21 września 2016

christine – Singapur
Podróże z partnerem
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Pleasant stay
Location: was very near to bras basah mrt and walkable to The Cathay, thus able to catch late night movies Room: the decoration and facilities seemed new but a little too small and squeezy for big luggages. Quite different from the wide-angled pictures taken. but if planning to just rest for the night it will do just fine. Breakfast: variety of breakfast choice given and was a little different day to day. the basics were provided so no complaints(: Checking in and out was efficient and smooth with friendly and approachable staffs pleasant hotel but i doubt i will come back again for staycation
Data recenzji: 20 września 2016

WEIJUNG – Tajwan
Podróże służbowe
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
nothing but location
First taste of hotel in this area. Location is good, food court and MRT cc line is nearby. However, Bencoolen street is under construction, I could not enjoy the vicinty.
Data recenzji: 20 września 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: