Bardzo dobry 8,0
na podstawie 3285 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 3285 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,1
  • Udogodnienia 7,7
  • Lokalizacja 8,4
  • Komfort pokoju 8,0
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 8,0
Sortuj wg

albert – Filipiny
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2013
great overnight stay
casino, wide open spaces, food
stayed overnight only for business. it was a good comfortable stay.
Data recenzji: 26 listopada 2013

tim – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2013
last minute stay
very clean, awesome staff, great price
Really good stay. I booked at the last minute with agoda. The hotel responded immediatley to the short notice. Wanted to stay an extra night at the same rate ans they accomidated me with no problems. Thank You!
Data recenzji: 25 listopada 2013

james – Stany Zjednoczone
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2013
convenient, good service
good service, convenient location, good value
Good but cut short by the earthquake!!! This crisis was well managed by the local management team under very difficult circumstances. Thank you to them.
Data recenzji: 25 listopada 2013

Allen – Kanada
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2013
very easy time with the family
family friendly, lost of fun things to look at and good swimming pool
Our stay at the Waterfront Cebu hotel was easy, pleasant for the family, and gave our families a nice relaxing outing.
Data recenzji: 25 listopada 2013

Dennis – Stany Zjednoczone
Podróże służbowe
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2013
Waterfront Cebu City is improved since renovation
central location, restaurants and bars, Mizu
The central location was great and the hotel greatly improved since renovation
Data recenzji: 24 listopada 2013

Bart – Belgia
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2013
Reliable, High standard, Welcoming
High standards, Entertainment, Safety
We stayed at the Waterfront before and they never disappointed us. The rooms are big and neat, the food is of high-quality and many choices are available. One of the most important things for us is fast WIFI, which is also present and almost never non-performing. The pool was subject to maintenance during our stay, but given out general contentment of this hotel, we are happy to come back later in order to experience it.
Data recenzji: 21 listopada 2013

Cynthia – Malezja
Podróże grupowe
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: listopad 2013
comfortable and clean
good location
Hotel room is big and spacious. Location is centrally located. Near shopping areas. Casino is great too. Good variety for the buffet breakfast.
Data recenzji: 20 listopada 2013

Charlie – Stany Zjednoczone
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2013
Its was good
Nice friendly staff, clean room
Data recenzji: 20 listopada 2013

Charlie – Stany Zjednoczone
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2013
I am satisfied.
NIce clean room
Data recenzji: 20 listopada 2013

TZE – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2013
GREAT, MEMORABLE
CLOSE TO IT PARK, THERE ARE FREE SHUTTLE BUSES AT SCHEDULE TIME TO SM MALL AND AYALA MALL. VERY CONVENICE
GREAT, VERY CONVENIENCE, CLOST TO IT PARK, SM MALL, AYALA MALL
Data recenzji: 20 listopada 2013


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: