Bardzo dobry 8,0
na podstawie 1270 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1269 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,2
  • Udogodnienia 7,1
  • Lokalizacja 8,1
  • Komfort pokoju 8,1
  • Obsługa 8,5
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg

Rachel – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Comfortable Stay!
Good Location, Affordable Rates, Cleanliness
Aside from its good location, all staff were accommodating and courteous! Breakfast was ok.
Data recenzji: 04 sierpnia 2015

Jose – Kanada
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Excellent stay
Comfort, value, service
Excellent stay, rooms are very clean and comfortable. We stayed for 4 days and very convenient going around Cebu.
Data recenzji: 02 sierpnia 2015

Marden – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2015
okay and nice
nice , small room , clean
it was just okay
Data recenzji: 01 sierpnia 2015

Anantharajah – Malezja
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Breakfast was not good at all
Location (near Ayala mall), cleanliness, facilities
Good except the breakfast was really bad....
Data recenzji: 29 lipca 2015

Ma – Filipiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Location
Close to Ayala mall, Breakfast
It was good. we only stayed for a night to leave early to Bantayan Island. Th breakfast was very good and we made ourselves full. Swimmming pool is really small so we didnt swim.
Data recenzji: 27 lipca 2015

Marsha – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
GREAT
Great staff, great food, great location
Veryyyyy good. Close to Ayala mall and free pick up
Data recenzji: 26 lipca 2015

Isah – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Great stay
Locaton, Kiddie Pool and Affordable Price
Stayed for a night in this hotel and it was good. My nieces enjoyed the small pool. It is walking distance to Ayala.
Data recenzji: 22 lipca 2015

Maria – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Family getaway
Cleanliness, great service and comfort
Data recenzji: 21 lipca 2015

Clifford – Stany Zjednoczone
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
six day stay
the staff were always friendly and helpful. the room was a good size. Always plenty of hot water.
Our stay for six days was very good. We had booked a room for 3 people. Room size good bathroom good and both very clean. All the staff were very friendly and helpful always smiling. The breakfast was adequate. Overall, this hotel was a good choice and good value for money. Would stay there again.
Data recenzji: 20 lipca 2015

marvin – Australia
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Pleasant stay
Good location close to Ayala Mall,Breakfast included,Comfortable rooms
Family of 5 enjoyed our stay of 5 nights
Data recenzji: 16 lipca 2015


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: