Bardzo dobry 8,0
na podstawie 1269 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1269 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,2
  • Udogodnienia 7,1
  • Lokalizacja 8,1
  • Komfort pokoju 8,1
  • Ocena personelu 8,5
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg

Jabe – Filipiny
Podróżujący służbowo
Pokój trzyosobowy Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Quite Satisfying
Their bathroom did not have any rugs and the floor got muddy.
Data recenzji: 31 maja 2016

Joseph – Australia
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Well located
First time I have stayed there but would return as a guest
Data recenzji: 30 maja 2016

Diane – Filipiny
Podróż w większej grupie
Pokój trzyosobowy Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Two Thumbs Up!
The staff are accommodating.. The rooms were clean and they also have free shuttle service (w/ free pick-up) to/from Ayala Mall..
Data recenzji: 24 maja 2016

Martin – Niemcy
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Supernice relaxing at Welcome Hitel
The friendly staff at the frontdesk gave us an nice room. Balkony, safetybox, minibar and big bed in big room. flat tx and so on. we enjoyed the stay becz breakfast was delicious and the pool with gym helped me to feel complete. Very near to Ayala center
Data recenzji: 21 maja 2016

I – Tajwan
Indywidualni podróżujący
Studio
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
The hotel is over rated
We are excited to check in this hotel since the review rate is pretty high but turned out its a big disappointment. The room is so dark with bad soundproof wall and broken A/C
Data recenzji: 18 maja 2016

Paul – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good budget hotel
Staff are hospitable and friendly. They gave us free upgrade during our stay. Breakfast is excellent. Only concern is the elevator is too small.
Data recenzji: 17 maja 2016

Xueting – Kanada
Indywidualni podróżujący
Pokój trzyosobowy Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
not worse the price
stuff is not very nice,everthing are expensive
Data recenzji: 17 maja 2016

romain – Francja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
good but aircon very very noisy and swimming pool so small
The room are very nice. good location very close to ayala mall. staff nice. but the aircon in the room 216 was so much noisy cant sleep....and the swimming pool of the hotel is unfortunately so small. ps: there is a very nice bar at the roof desk is a very good + !!!
Data recenzji: 16 maja 2016

Maria – Filipiny
Podróż w większej grupie
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good stay
I'm disappointed on the service. A bit slow.
Data recenzji: 16 maja 2016

Lechel – Filipiny
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
satisfied
staff were very friendly
Data recenzji: 15 maja 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: