2015
Wspaniały 8,1
na podstawie 220 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 220 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,2
  • Udogodnienia 8,6
  • Lokalizacja 9,1
  • Komfort pokoju 8,4
  • Ocena personelu 8,4
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 6,4
Sortuj wg

Mark – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój z widokiem na morze 1-2 doby
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: październik 2015
Beautiful accommodation on a beautiful island
Location, modern room, views
We had a fantastic stay. We stayed in a Coral Sea View room and the views were absolutely amazing. This was our second stay here and we will be back for sure, love this hotel.
Data recenzji: 14 października 2015

peera – Tajlandia
Podróże z partnerem
Pokój z widokiem na morze 1-2 doby
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2015
Good location with nice and comfortable room
Location, room,service
Data recenzji: 12 października 2015

Shijun – Tajlandia
Podróże z partnerem
Pokój z widokiem na morze 1-2 doby
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
good
swimming beach cooking
Data recenzji: 22 września 2015

Katica – Australia
Podróże grupowe
Pokój z widokiem na ogród 1-2 doby
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
McCudden/ Holder wedding stay
staff were very helpful, rooms were clean, close to everything.
Our stay was very comfortable, staff were very helpful except for one woman who would not answer the phone. Called 3 times in an hour and she still did not answer phone. I guess the back room was more interesting. When here shift finished, the gentleman with his broken arm was on and he was most helpful. told him about problems I was having with previous woman staff member.
Data recenzji: 17 września 2015

Mrs – Tajlandia
Podróże z partnerem
Pokój z widokiem na morze 1-2 doby
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Whitsunday apartments didn't disappoint
Location, views, friendly staff
Data recenzji: 07 września 2015

dagyum – Korea Południowa
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Deluxe Coral z widokiem na morze 1-2 doby
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
convenience was good .
view.
it was good overall, but next time, not this apartment.
Data recenzji: 04 września 2015

CHEN – Chiny
Podróże grupowe
Pokój z widokiem na ogród 1-2 doby
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2013
Very good
Location, service, staff
Data recenzji: 20 sierpnia 2015

Mrs – Tajlandia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe Coral z widokiem na morze 1-2 doby
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Great Stay
Location, price and customer service
We enjoyed our stay. The apartments are in a great location, the staff were very friendly and helpful. The floor was a little sandy, the cot used for my son a little shabby and the shower was super high pressure (not great for a 4 month old when there's no bath available) but other than that everything else was great! Rooms are fairly modern and a great size. Would stay again.
Data recenzji: 13 sierpnia 2015

Janette – Tajlandia
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe Coral z widokiem na morze 1-2 doby
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
f
1. Very happy, polite and helpul staff (from the front desk to the room cleaners). 2. View from upper floors. 3. A pickup/drop off point for the island free buses
Comfortable room, perhaps a bit dated. Weather could have been better so as to enjoy the deluxe room views
Data recenzji: 27 lipca 2015

qixia – Chiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój z widokiem na morze 1-2 doby
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
111
111
111
Data recenzji: 20 lipca 2015


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: