Dobry 7,3
na podstawie 147 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 147 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,8
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 7,3
  • Ocena personelu 7,4
  • Wart swojej ceny 7,4
  • Jedzenie/Posiłki 6,2
Sortuj wg

YEONSEONG – Korea Południowa
Podróże z partnerem
Studio Ocean Pokój
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Lovely place
view staff balcony
The apartment is big and spacious and has an amazing view from the balcony
Data recenzji: 18 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

YEONSEONG – Korea Południowa
Podróże grupowe
Studio Ocean Pokój
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Incredible view, great location
great ocean view price friendly staff
The view from my room was incredible i saw great sunrise!!!! i would like to go again!!!
Data recenzji: 08 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Annie – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Z jedną sypialnią
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Excellent
Location, staff friendliness, facilities
Excellent
Data recenzji: 25 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nic – Australia
Podróże z partnerem
Studio Ocean Pokój
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
OK but not a hotel
location and view (but you had to pay more for that) and that's it.
This was more of a self contained apartment. We were told to wash and put away all dishes and remove all rubbish from the bins and take it down stairs or be charged an additional fee. It markets itself as a resort with the rooms classified as suites which it certainly wasn't. Very disappointing!
Data recenzji: 19 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Damien – Australia
Podróże z partnerem
Studio Ocean Pokój
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Comfort up a hill
Location, Views, Comfortable
Stay here was quite good. The bathrooms are a bit outdated but the room generally was clean and comfortable. Tough walk up the hill after a night out but location is still good enough to walk home from the esplanade. No trouble asking for a later check out time of 11am.
Data recenzji: 19 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

vince – Australia
Podróże z partnerem
Z jedną sypialnią
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Total gooood
Position
Should stay it longa
Data recenzji: 11 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Melissa – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Studio Ocean Pokój
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: październik 2015
Great spot to unwind
Location, views, self-catering
Data recenzji: 10 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Karleen – Nowa Zelandia
Podróże z partnerem
Studio Ocean Pokój
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2015
Great Location
Location, view, comfy bed.
The Location was fantastic, and the view was outstanding from our room. The bed was extremely comfy. The second pool was a great temperature, but we felt it needed cleaning and the grounds surrounding it were in a neglected state. The reception area and staff were very friendly and helpful.
Data recenzji: 31 października 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jessica – Australia
Podróże z partnerem
Studio Ocean Pokój
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
Great location and view from balcony
Friendly staff, good view, pool looking over
Really great place would stay again. Only negative was you could hear everything from the room next door (thin walls) there tv and talking kept me awake most the night.
Data recenzji: 19 października 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Philip – Tajlandia
Podróże służbowe
Z jedną sypialnią
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Mmm
location, car parking, view
Staff complained that I booked with Agoda and said I should have booked direct. Staff were arrogant when I telephoned to enquire about parking. Plumbing was very loud (water hammer was loud when turning taps on in the bathroom) as well as the apartment next door
Data recenzji: 16 października 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: