Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 264 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,2
  • Udogodnienia 6,4
  • Lokalizacja 7,4
  • Komfort pokoju 7,3
  • Ocena personelu 7,5
  • Wart swojej ceny 7,5
  • Jedzenie/Posiłki 5,5
Sortuj wg

HASRUL – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój jednoosobowy z klimatyzacją
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Soccer fan
I love Kuching
Data recenzji: 22 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chuang – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem Basic
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Music to help you sleep maybe
The tidiness and cleanliness is good for a small place to stay. Only down side is the KTV below can be noisy at night and it operate till 1am or more.
Data recenzji: 21 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kyle – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Pokój jednoosobowy z klimatyzacją
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2016
wonderful experience
I stayed for 4 nights at the Woodpecker Lodge. The room was as promised and I found the location to be perfect. It sits right at the end of the riverwalk and around the corner from the bus stop to Bako National Park, which was my primary purpose for coming to the area. The best part of my stay was the staff. I found them to be kind, professional and genuinely interested in what they do and the place they live. I was lucky enough to have a couple conversations with the owner who really helped me get the most out of my trip to Borneo.
Data recenzji: 05 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Alfian – Indonezja
Indywidualni podróżujący
Pokój trzyosobowy z klimatyzacją
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: luty 2015
Love the location. Easy access to shopping and eat
Love the location. Easy access to shopping and eateries. Friendly staffs from the front office and restaurants. All willing to help. Nice atmosphere a
Data recenzji: 06 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ali – Turcja
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Sometimes u look for something that is more than luxury...
the owner of hotel Oliver is very kind and friendly.
Data recenzji: 25 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

WONG – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój jednoosobowy z klimatyzacją
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
NOT STAYING
NOT STAYING BUT GOOD STAFF SERVICE
NOT STAYING..SO DONT KNOW MUCH ABOUT THE HOTE. BUT I AM SURE THE STAFF THERE PROVIDE A GOOD SERVICE.
Data recenzji: 10 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Guan – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój jednoosobowy z klimatyzacją
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
It does not appear to be like the pictures shown
First of all the lodge was quite difficult to find. It was very disappointing when I found out that the lodge itself was not exactly the same as shown in the pictures. The staircases were so smelly, the room was so old and dirty but the service was very good indeed. Hope they renovate the lodge then it will be different.
Data recenzji: 08 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Muhammad – Malezja
Podróż z partnerem
Dwuosobowy z klimatyzacją
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2015
Nothing
Nothing
Data recenzji: 18 października 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Annette – Malezja
Podróżujący służbowo
Dwuosobowy z klimatyzacją
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Okay for 2 start budget hotel
comfortable bed and clean bathroom
Location wise, staircase very smelly because of the pub lounge at level 1. Maybe should try other budget hotel with similar price.
Data recenzji: 01 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jo – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Dwuosobowy z klimatyzacją
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Nice friendly owner.
Service
Will visit again.
Data recenzji: 21 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: