7.7

Very good
/10
(102 reviews)See what guests said
See map

8.2

Excellent

Location rating score

Excellent location
Parking
FREE
Popular landmarks
Trans Studio Bandung 3.5 km
Braga Street 6.5 km
Gedung Sate 6.6 km
Geology Museum 6.6 km
Bandung Grand Mosque 6.7 km
Paris Van Java 9.4 km
Rumah Mode Factory Outlet 9.6 km
Dusun Bambu Family Leisure Park 19.4 km
Sari Ater Hot Spring 22.8 km
Ciater natural hot spring 22.9 km
Nearby landmarks
GOR Stamina 230 m
Borma Rancabolang 260 m
Apotek Bundaku 260 m
Metro Green Field 330 m
Griyamart Rancabolang 410 m
Parkir Pasien 420 m
Instalasi Gawat Darurat 420 m
RSIA Humana Prima 440 m
Parkir Staf 450 m
Tata Sehat 630 m
RedDoorz Near Margahayu Raya
RedDoorz Room - Bedroom RedDoorz Near Margahayu Raya
Interior view RedDoorz Near Margahayu Raya
 RedDoorz Near Margahayu Raya
See all 32 photos
Removed from saved list
Free Wi-Fi

RedDoorz Near Margahayu Raya

Jl Jupiter Barat VII, Blok. N2 No.47, Sekejati, Buahbatu, Sekejati, Bandung, Indonesia, 40826 - See map
  • Free Wi-Fi in all rooms!

  • Air conditioning

  • Smoking area

  • Car park

Your dates are popular among travelersPopular destination! Properties in Bandung are being booked every minute!
Value for money7.7
Location rating8.2
Nearest airportHusein Sastranegara International Airport (BDO)
Distance to airport10.0 km

Rooms available at RedDoorz Near Margahayu Raya

Family Room
...
  • Room size: 28 m²/301 ft²
  • City view
  • 1 queen bed
Enter dates to see prices
RedDoorz Room
...
  • Room size: 16 m²/172 ft²
  • City view
  • 1 double bed
Enter dates to see prices
Economy Double Room
...
  • Room size: 15 m²/161 ft²
  • Shower
  • 1 queen bed
Enter dates to see prices
Promotion Room
...
  • Room size: 20 m²/215 ft²
  • 1 double bed
Enter dates to see prices
Double Superior
...
    Enter dates to see prices
    Double Partial See View
    ...
      Enter dates to see prices
      Triple Room Pool
      ...
        Enter dates to see prices
        Cabin
        ...
          Enter dates to see prices
          Duplex
          ...
            Enter dates to see prices
            Triple Room
            ...
              Enter dates to see prices

              Frequently asked questions

              What time is check-in and check-out at RedDoorz Near Margahayu Raya?

              Check-in is from 02:00 PM, and check-out is until 12:00 PM. You may request early check-in or late check-out during booking, subject to availability. Guests checking in or out before or after the designated periods may be charged an additional fee. The front desk is always open, day or night.

              How do I get to RedDoorz Near Margahayu Raya?

              For those who wish to drive their own cars, RedDoorz Near Margahayu Raya has a car park on site, as well as additional parking nearby if the first car park is full. Parking is free for guests.

              What is the smoking policy at RedDoorz Near Margahayu Raya?

              RedDoorz Near Margahayu Raya does not permit smoking in any of its rooms, but allows smoking in designated areas.

              What restaurants are nearby RedDoorz Near Margahayu Raya?

              Restaurants including Aneka Minuman, Bosston Cuts & Cups and RM Ampera are popular in RedDoorz Near Margahayu Raya’s neighborhood which is known as Sekejati.

              What are popular attractions near RedDoorz Near Margahayu Raya?

              RedDoorz Near Margahayu Raya’s location in the Sekejati neighborhood makes it close to famous attractions including Metro Green Field, Taman Kiarasari Permai and KS7 Futsal.

              See map
              Explore the neighborhood
              Property ranking|Compared to 1,647 Bandung properties
              See all rankings
              Cheapest price score
              Location score
              8.5/10
              Room size
              21 sqm.
              Value for money score
              8/10
              Better than
              95
              %
              of Bandung properties
              Better than
              91
              %
              of Bandung properties
              Bigger than
              88
              %
              of Bandung properties
              Better than
              85
              %
              of Bandung properties
              Up to 30% off with Agoda Insider Deals!

              Prices drop the moment you sign in!

              Sign in now
              Overall rating:

              7.7

              Very good
              102 reviews
              Cleanliness
              7.2
              Facilities
              7.0
              Location
              8.2
              Read all reviews >
              More about RedDoorz Near Margahayu Raya

              More about RedDoorz Near Margahayu Raya

              Designed for both business and leisure travel, RedDoorz Near Margahayu Raya 1 is ideally situated in Sekejati, one of the city's most popular locales. Only away, this 2-star property can be easily accessed from the airport. With its convenient location, the property offers easy access to the city's must-see destinations.

              At RedDoorz Near Margahayu Raya 1, the excellent service and superior facilities make for an unforgettable stay. Guests can enjoy on-site features like free Wi-Fi in all rooms, 24-hour front desk, 100% non-smoking.

              All guest accommodations feature thoughtful amenities to ensure an unparalleled sense of comfort. The property's host of recreational offerings ensures you have plenty to do during your stay. Enjoy a great location and services to match at RedDoorz Near Margahayu Raya 1.

              Show less

              What they offer

              Show less

              Nearest essentials

              Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
              Show less

              What's nearby

              Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
              Show less

              Property's guest policies

              Show less

              Some helpful facts

              Show less

              Reviews of RedDoorz Near Margahayu Raya from real guests

              Provided by verified guests of Agoda
              7.3
              /
              10
              Cleanliness7.2
              Facilities7.0
              Location8.2
              Service7.1
              Value for money7.7
              High score for Bandung
              Rating
              9+ Exceptional (4)
              8-9 Excellent (2)
              7-8 Very Good (6)
              6-7 Good (6)
              <6 Below Expectation (8)
              Time of the year
              Mar - May (6)
              Jun - Aug (10)
              Sep - Nov (6)
              Dec - Feb (4)
              Don't miss out!Properties in Bandung are being booked every minute!
              All guests (42)
              All room types
              All languages

              Show reviews that mention 

              Showing 26 verified guest comments
              12
              7.6
              Very good
              Reza from Indonesia
              Solo traveler
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in March 2020

              Budget Traveller's Choice”

              I went to Kiaracondong rail station the next day so I booked a cheap room over this app before departing to my destination city. The hotel is Javanese-styled with so many crafts and statues and ornaments on the doors and else which makes this interesting yet quite creepy because at some points they were dark. On the night, my room was running out water so I can't do flush the toilet, wash my hands, or even taking shower. It was fixed next morning after I asked to be hurry. There are around two staffs or more and one of them asking me questions which in my view seems rude. I was going to Lembang with my friend at 9pm and this staff asked me where was i going and was i coming back with bad-looking suspicious face.

              Reviewed March 09, 2020

              See room deals

              6.8
              Good
              Argo
              Solo traveler
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in June 2019

              Need more improvement”

              when i get that properties i get room near enterance , no wifi in there , no internet etc. the situation when i get there is very crowded , there are football team in there and it make more crowded very strategic location near mall and you can go to outside and search for some meals

              Reviewed July 17, 2019

              See room deals

              6.0
              Restu from Indonesia
              Family with young children
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in November 2019

              Unexpectedly Bad”

              Although the staff is relatively helpful, however the room is unexpectedly bad, in terms of: - Toilet door is locked out for some time, and need certain handling to open it up - No mineral water, it is stated to be served - Toilet smells bad - Bed cover smells bad

              Reviewed November 25, 2019

              See room deals

              6.0
              Risa from Indonesia
              Family with teens
              Family Room
              Stayed 2 nights in December 2019

              Facilities”

              Hot water doesn't work, the water line in toilet leaks, disturb atmosphere because we still hear the sound from outside. It is really not convenience for our family.

              Reviewed December 25, 2019

              See room deals

              2.0
              YoungMin from South Korea
              Couple
              RedDoorz Room
              Stayed 2 nights in June 2019

              Totally worst”

              Please dont expect anything about this hotel(actually, more close to Dom). Perfectly different with photoes, dirty sheet, stained pillow, bad shower facility, no wifi. Even the host didnt know about wifi access id, password. I ran away from this hotel, found another. Be careful,,,, this hotel will give you horrible experiance.

              Reviewed June 09, 2019

              See room deals

              6.4
              Good
              Trianto from Indonesia
              Family with teens
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in June 2021

              Good”

              Kamarnya perlu dicat lgi..soalnya yg luarnya udh bagus banget

              Reviewed June 10, 2021

              See room deals

              10.0
              Exceptional
              Fajri from Indonesia
              Couple
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in August 2021

              nyaman”

              pertama kali datang sudah sangat bagus,bersih bagian depannya ,staff nya juga sangatt ramah banget sempet ada kendala untung staff nya sabar banget mau bantu juga, kalau untuk pelayanan sangat bagus.. untuk kamar nya juga bersih sekali wangi ,rapih dan terjaga ... pokoknya nyaman bangett deh

              Reviewed September 01, 2021

              See room deals

              2.4
              Iwan from Indonesia
              Group
              Economy Double Room
              Stayed 1 night in August 2021

              Acceptable”

              Lumayan bersih

              Reviewed August 19, 2021

              See room deals

              9.6
              Exceptional
              Putri from Indonesia
              Group
              Family Room
              Stayed 2 nights in April 2021

              All about hotels”

              Setelah liat dari review yang sudah pernah menginap, ada ples mines nya dari hotel ini dan REALITANYA diluar dugaan bangeett, pas masuk dapet kamar mahabrata yang letaknya lurus dari pintu masuk, ku kira bakal masuk ke ruangan lagi, gataunya langsung kamar dan kamarnya luas banget, family room double bed , lampu terang, toilet terpisah dengan kamar mandi, ada air hangat nya, juga, tv led, sofa 2, cuma air sempat kecil, makanan juga banyak yang jualan di depan penginapan yang sudah ada jam 7 pagi dan ada meja makan beserta peralatan makan, mas mas resepsionis nya juga ramah, friendly sama tamu, kamarnya bersih , tapi maaf mas sendok nya kebawa sama saya 4 buah , baru sadar pas sudah sampai dirumah.. Sangat worth it buat yang backpackeran bersama teman atau keluarga. Terimakasih banyak

              Reviewed April 06, 2021

              See room deals

              7.2
              Very good
              Sri from Indonesia
              Family with young children
              Family Room
              Stayed 1 night in September 2020

              Baik”

              Lumayan baik, cuma adavkejadian burik saja dengan staf yg mencari tips dgn cara yg salah

              Reviewed December 06, 2020

              See room deals

              5.6
              Martina from Indonesia
              Family with teens
              Family Room
              Stayed 1 night in July 2020

              Staffnya resek”

              kamar ok. Tapi staffnya resek bgt, ga percaya kalo jumlah orang kita ya emang segitu. Trus2an ditanyain siang, malem pagi. Orang lagi sibuk pengen istirahat malah digituin. Kita udah turutin aturannya. Masih juga nyebelin gitu. Pelajaran, gakan nginep situ lagi

              Reviewed July 27, 2020

              See room deals

              5.2
              Ferdy from Indonesia
              Family with teens
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in July 2020

              Above average”

              Kami memesan 2 kamar untuk 1 malam dan mendapatkan kamar2 di lantai atas. Tetapi kamar2 nya ternyata kelihatannya sudah lama tidak ditempati jadi terlihat kotor. Ada sarang kecoa atau kutu kecil di salah satu tempat tidur (di bagian kepala tempat tidur), sehingga anak2 saya memilih untuk tidur di luar, di sofa daripada di tempat tidur tsb. Kamar mandinya dua2nya tidak bisa dikunci dari dalam. Handuk yang disediakan untuk tamu hotel juga sudah tipis dan kumal, sehingga seharusnya tidak layak untuk disediakan kepada tamu hotel yang menginap. Wifi juga susah untuk connect dan tidak stabil. Nilai plus nya mungkin hanya hotel ini terletak di seberang masjid jadi memudahkan kami untuk beribadah. Serta dekat dengan Metro Indah Mall, jadi bila lapar tinggal jalan kaki ke Mall. Selain itu di sekitar hotel juga banyak yang jual makanan. Untung kami hanya menginap 1 malam. Keesokkan harinya, pagi2 sekali kami sudah check out, karena merasa tidak nyaman. Jangan terkecoh dengan foto2 kamar yang diupload di website hotel, karena kenyataannya bisa jauh sekali berbeda.

              Reviewed July 14, 2020

              See room deals

              2.0
              Fadhlan from Indonesia
              Business traveler
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in April 2020

              bayar 2x”

              saya sudah membayar via indomaret, saat saya sudah sampai hotel petugas hotel malah meminta uang lagi sebesar 134.500 karena kata petugas yg bersangkutan, tidak bisa check in harus kembali lagi jam 2 siang, sedangkan posisi saat saya sampai di hotel jam 4 pagi, mau tidak mau saya membayar kembali uang yg di minta petugas tersebut

              Reviewed April 09, 2020

              See room deals

              6.8
              Good
              Indoe from Indonesia
              Family with teens
              Family Room
              Stayed 1 night in February 2020

              Good”

              Kamar gede ada sofa dan meja makan, dispenser, disediakan kopi teh, TV, AC nyala, kamar mandi air panas , lingkungan dekat Masjid, cari makan gampang cuma kebersihannya aja yg kurang, kamar pas pertama masuk pengap, berdebu, bau wc keluar, kebersihan lebih ditingkatkan lagi

              Reviewed March 02, 2020

              See room deals

              8.4
              Excellent
              Yudistira from Indonesia
              Couple
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in February 2020

              Lumayan mantap untuk harga murah”

              Pertama dateng cukup bingung karna staff kaya yg susah cari data kita dan bilang kalo mau nginep disini mending di app sebelah karna di app ini suka susah nyari, tapi akhirnya bisa. Overall lumayan nyaman fasilitas nya lengkap, tapi lampu agak redup banget, dan minus nya tengah malem air tidak keluar sama sekali.

              Reviewed February 09, 2020

              See room deals

              8.8
              Excellent
              Aditya from Indonesia
              Family with teens
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in December 2019

              Rekomendasi”

              Tempatnya cukup nyaman dan mudah untuk d temukan. Fasilitas cukup memadai untuk istirahat dan berkumpul bersama keluarga

              Reviewed December 31, 2019

              See room deals

              8.0
              Excellent
              Nadya from Indonesia
              Couple
              Promotion Room
              Stayed 1 night in November 2019

              Ga rugi !!”

              Staff oke, harga murcica a.k.a murah, cuma lokasi aja agak bandung timur dan ada beberapa equipment di kamar mandi yg harus diganti. But overall so excited to stay here. Thanks

              Reviewed November 21, 2019

              See room deals

              9.2
              Exceptional
              Ray from Indonesia
              Group
              Family Room
              Stayed 1 night in November 2019

              Exceptional”

              Lokasi dekat dengan mall dan tempat makan Kamar luas bgt Ada 1 kasur utama double bed dan 1 kasur single bed, ditaro dilantai gitu. Banyak sofa, toilet lumayan besar dan bersih. Ada balkon kecil. Tp sayang furniture nya agak berdebu, meja billiard nya ga ada bola nya, jd gak berfungsi, sayang. Konsep nya guesthouse sih, karena sheet, bedcover, bantal nya dicover pake sarung rumahan. Cuma ada amenitis untuk mandi aja yg daper dr reddoorz nya. Ga ada bantal kecilnya. Tp ada fasilitas kulkas kecil dan dispenser dgn air galon full hahaha. Yg paling minus handuk nya. Persis handuk rumahan, kasar dan tipis. Staff super ramah.

              Reviewed November 21, 2019

              See room deals

              7.6
              Very good
              Muhammad from Indonesia
              Solo traveler
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in October 2019

              Air kecil, staff kurang sopan”

              air buat mandinya kecil banget. Buat mandi harus nunggu ember penuh dulu. Staff nya kurang sopan selalu buka pintu kamar tanpa ketuk pintu. Kalau untuk mengecek didalam masih ada tamu apa ngga. Knapa ga cek di sistem aja atau minimal kunci nya diliat udh balik belum. Agak kurang nyaman dengan kejadian yg saya alami diatas tapi selebihnya bagus. Mohon diperbaiki kedepannya terimakasih

              Reviewed October 21, 2019

              See room deals

              9.6
              Exceptional
              Abdul
              Solo traveler
              Promotion Room
              Stayed 1 night in October 2019

              Rekomended”

              Fasilitas lumayan bagus, tapi untuk tempat tidur, handuk kalau bisa warna putih saja biar kelihatan bersihnya,

              Reviewed October 12, 2019

              See room deals

              12
              This is a popular property. Don't miss out!

              Back to search results

              Back to room choices

              |

              Dismiss

              null