RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2
Free Wi-Fi

RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2

Jalan Cempaka Putih CT X / 8B , Deresan , Sleman, Depok, Yogyakarta, Indonesia, 55281
- View on map
RedDoorz Room - Bedroom RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2
RedDoorz Room - Bedroom
    Removed from saved list
    Entrance RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2
    Exterior view RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2
    Facilities RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2
    RedDoorz Room - Bedroom RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2
    See all 18 photos
    Guestroom RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2

    RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2 Reviews

    7.6
    Very good
    /10
    (46 reviews)See what guests said
    8.4
    Excellent

    "The public space is clean, the amenities is complete, TV, AC..."

    Yoga

    -

    January 6, 2019

    8.0
    Excellent service

    Things you’ll love about RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2

    Things you'll love

    • Free Wi-Fi in all rooms!

    • Air conditioning

    • Car park

    Excellent
    Location
    8.0
    See map
    Excellent location - 2.3 kilometers from city center
    Popular
    Nearby
  • Jalan Malioboro Street4.68 km
  • Fort Vredeburg Museum4.76 km
  • Kraton Yogyakarta5.51 km
  • Taman Sari Water Castle6.08 km
  • Prambanan Temple11.14 km
  • Sewu Temple11.47 km
  • Plaosan Temple12.75 km
  • Ullen Sentalu19.02 km
  • Merapi Volcano19.82 km
  • Candi Borobudur Temple27.1 km
  • Value for money7.9
    Location rating8.0
    Nearest airportAdisucipto International Airport (JOG)
    Distance to airport5.5 km

    Rooms available at RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2

    RedDoorz Room
    RedDoorz Room
    ...
    • Room size: 20 m²/215 ft²
    • City view
    • 1 queen bed
    Enter dates to see prices
    Up to 30% off with Agoda Insider Deals!

    Prices drop the moment you sign in!

    Sign in now
    More about RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2

    More about RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2

    An overview

    Show less

    What they offer

    Show less

    Nearest essentials

    Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
    Show less

    What's nearby

    Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
    Show more

    Property's guest policies

    Show less

    Some helpful facts

    Property factoids

    Number of rooms : 5

    Reviews of RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2 from real guests

    Provided by verified guests of Agoda
    Agoda Reviews (46)
    7.6
    /
    10
    Cleanliness7.4
    Facilities6.7
    Location8.0
    Service8.0
    Value for money7.9
    All languages
    All guests (46)
    Showing 22 verified guest comments
    12
    2.0
    Danang from Indonesia
    Business traveler
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in June 2019

    not good”

    remote tv tidak ada

    Reviewed June 11, 2019
    8.4
    Excellent
    Yoga from Indonesia
    Family with young children
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in January 2019

    The place is comfort near restaurant/cafe, near major campus, main road, near tourist attraction. ”

    Definitely recommend this place for other and I would stay again in this place. The hotel has covered proper parking space. The public space is clean, the amenities is complete, TV, AC and large bed. My suggestion, to check all taps and shower heads since those items in my 2 rooms are broken and some areas needs to be painted.

    Reviewed January 06, 2019
    10.0
    Exceptional
    Rahadhian from Indonesia
    Family with young children
    RedDoorz Room
    Stayed 2 nights in December 2018

    paten”

    nyaman

    Reviewed January 01, 2019
    10.0
    Exceptional
    Rahadhian from Indonesia
    Family with young children
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in December 2018

    taps”

    taps

    Reviewed January 01, 2019
    7.2
    Very good
    Muhammad from Indonesia
    Business traveler
    RedDoorz Room
    Stayed 5 nights in March 2019

    Ulasan red door”

    Kamarnya baik untuk harga segitu, tetapi kamarnya tidak pernah di bersihkan padahal sudah bikin tanda make up the room

    Reviewed March 16, 2019
    3.6
    Lena from Indonesia
    Family with young children
    RedDoorz Room
    Stayed 3 nights in December 2018

    Tempat kurang nyaman mungkin karna murah, nggak rekonmen buat keluarga”

    Next tidak menjadi pilihan karna nggak sesuai gambar dan ekpektasi

    Reviewed January 03, 2019
    8.0
    Excellent
    Levica
    Couple
    RedDoorz Room
    Stayed 2 nights in December 2018

    Very good”

    Lumayanlah utk harga segitu

    Reviewed December 29, 2018
    6.0
    Andreas
    Family with young children
    RedDoorz Room
    Stayed 3 nights in December 2018

    Lumayan”

    Lumayan buat menginap

    Reviewed December 26, 2018
    7.2
    Very good
    Ayu from Indonesia
    Family with young children
    RedDoorz Room
    Stayed 2 nights in June 2019

    Very good”

    Staff nya ramah tempat juga straregis tapi untuk kamar nya kotor di kamar mandi ada cacing nya trs untuk ruangan kamar nya senidiri juga bau..

    Reviewed June 09, 2019
    4.8
    Jonson from Indonesia
    Couple
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in June 2019

    Agoda mengecewakan”

    Agoda tidak menepati janjinya. Harga yg ditulis mendapatkan sarapan tapi kami tidak mendapatkannya. Saya tlp dan komplain tapi setelah itu telepon sibuk, tidak bisa dihubungi dan lama dijawabnya sehingga saya tidak bisa mendapatkan apapun jawaban atas komplain dan ketidaknyamanan saya. Ini pertama kalo saya pesan di agoda dan sy kecewa! Potong langsung kartu kredit tapi tidak tanggung jawab! Seandainya sy tidak mendapat kejelasan maka maafkan sy kalo sy akan menyampaikan keberatan saya di YLKI. Saya kasih waktu 1 x 24 jam pihak agoda utk menghubungi saya

    Reviewed June 07, 2019
    10.0
    Exceptional
    rusman
    Family with young children
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in May 2019

    Exceptional”

    Recomended Full

    Reviewed May 11, 2019
    9.2
    Exceptional
    Lia
    Business traveler
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in February 2019

    Kebersihan masih perlu ditingkatkan lagi”

    Kunci pintu sudah pake card, AC dingin, TV agak jelek sinyalnya, handuk bersih, sprei ada bercak2, saluran pembuangan air di kamar mandi ada rambutnya, bantal yg satu bau, tapi untuk harga segitu oke lah. Pelayanan juga bagus.

    Reviewed February 07, 2019
    8.0
    Excellent
    Lia from Indonesia
    Group
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in January 2019

    Keset”

    Tidak ada keset kamar mandi, jadi lantai kamar setelah menjadi becek

    Reviewed January 29, 2019
    6.8
    Good
    Utami
    Solo traveler
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in January 2019

    Good”

    Tidak ada cermin, tidak ada gantungan baju, suasana hotel dan ruangan tidak nyaman. Kamar terlihat usang

    Reviewed January 07, 2019
    7.6
    Very good
    Devi from Indonesia
    Solo traveler
    RedDoorz Room
    Stayed 2 nights in December 2018

    review”

    untuk bantal kecil nya yg reddoorz tolong di cuci jgn cuma di ganti aja karna kmrn pas saya mau tidur bau banget iler orang, untuk showernya klo mau panas malah jdi kecil airnya dan gak bsa panas dan klo bisa colokannya ditanbah dkt kasur karna colokan cuma 1 di bawah tv.

    Reviewed January 04, 2019
    8.4
    Excellent
    Aprilia from Indonesia
    Solo traveler
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in December 2018

    Utilitas”

    Tidak ada tisu, tidak ada keset. But overall ok!

    Reviewed January 02, 2019
    3.2
    Juwita from Indonesia
    Couple
    RedDoorz Room
    Stayed 2 nights in December 2018

    Tidak recomend”

    Handuk 1 . Kran air panas tidak berfungsi Selimut harus minta dulu

    Reviewed January 02, 2019
    3.6
    Manju from Indonesia
    Couple
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in December 2018

    120000”

    Mati lampu dari mlam sampai pagi tidak ada jenset panas bnyk nyamuk, seprei bauk bantal dll

    Reviewed December 19, 2018
    6.0
    Ika
    Couple
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in October 2018

    dikasih kamar kotor”

    pas check in staffnya kasih kamar yang belum di beraihkan tapi setelah itu diganti yang bersih...please cek kamar sebelum di kasih tamu! dan gak dapet free bottle of water!

    Reviewed October 05, 2018
    7.6
    Very good
    Armi from Indonesia
    Family with young children
    RedDoorz Room
    Stayed 2 nights in September 2018

    Lumayan lah... Tapi..... ”

    Harga terjangkau, bersih, tp ac kurang dingin, wifi agak ribet hrs konek ulang setelah terputus, gada tongsampah n alat makan dikamar.

    Reviewed September 14, 2018
    12
    This is a popular property. Don't miss out!

    Back to search results

    Back to room choices

    |

    Dismiss

    RedDoorz near Universitas Negeri Yogyakarta 2
    |Very good 7.6
    ×
    Check in. Step out.
    Experiences on Agoda. Because your room is just the beginning.

    • Excellent location
    • Jalan Malioboro Street