RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan
Free Wi-Fi

RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan

Jl. Affandi,Gang Menur No 6 RT. 01 RW 01 Catur Tunggal Kec. Depok Kab Sleman, Depok, Yogyakarta, Indonesia, 55281
- View on map
RedDoorz Room - Bedroom RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan
RedDoorz Room - Bedroom
    Removed from saved list
    Lobby RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan
    Lobby RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan
    Bathroom RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan
    RedDoorz Room - Bedroom RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan
    See all 24 photos
    Guestroom RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan

    RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan Reviews

    7.4
    Very good
    /10
    (31 reviews)See what guests said
    8.3
    Excellent value for money

    Things you’ll love about RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan

    Things you'll love

    • Free Wi-Fi in all rooms!

    • Air conditioning

    • Car park

    Very good
    Location
    7.1
    See map
    Very good location - 2.07 kilometers from city center
    Popular
    Nearby
  • Jalan Malioboro Street4.41 km
  • Fort Vredeburg Museum4.48 km
  • Kraton Yogyakarta5.22 km
  • Taman Sari Water Castle5.8 km
  • Prambanan Temple11.15 km
  • Sewu Temple11.51 km
  • Plaosan Temple12.79 km
  • Ullen Sentalu19.39 km
  • Merapi Volcano20.16 km
  • Candi Borobudur Temple27.39 km
  • This property is in high demand!

    Last booked a few minutes ago

    Value for money8.3
    Location rating7.1
    Nearest airportAdisucipto International Airport (JOG)
    Distance to airport5.3 km

    Rooms available at RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan

    RedDoorz Room
    RedDoorz Room
    ...
    • Room size: 20 m²/215 ft²
    • Shower
    • 1 double bed
    Enter dates to see prices
    Up to 30% off with Agoda Insider Deals!

    Prices drop the moment you sign in!

    Sign in now
    More about RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan

    More about RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan

    An overview

    Show less

    What they offer

    Show less

    Nearest essentials

    Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
    Show less

    What's nearby

    Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
    Show more

    Property's guest policies

    Show less

    Some helpful facts

    Show less

    Reviews of RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan from real guests

    Provided by verified guests of Agoda
    Agoda Reviews (31)Booking.com Reviews (23)
    7.4
    /
    10
    Very good
    Cleanliness6.9
    Facilities7.0
    Location7.1
    Service7.9
    Value for money8.3
    All languages
    All guests (31)
    Showing 13 verified guest comments
    8.0
    Excellent
    Yosephin from Indonesia
    Business traveler
    RedDoorz Room
    Stayed 2 nights in November 2018

    GOOD”

    Strategic and good place

    Reviewed March 15, 2019
    8.0
    Excellent
    Fikri from Indonesia
    Couple
    RedDoorz Room
    Stayed 4 nights in September 2018

    RECOMMENDED”

    semua nya insyaaAlloh oke...cuma lokasi nya aja yg masuk ke gang kecil...tp jalan sedikit udah jalan besar Gejayan...jadi okelaah...Recommended...

    Reviewed October 14, 2018
    4.0
    susanti from Indonesia
    Group
    RedDoorz Room
    Stayed 3 nights in March 2019

    Kotor, kasur lembab kamar saat hujan bocor !!!”

    Gak mau lagi deh, kasurnya lembab banget seprei nya kotor kaya gak di ganti, kamar bocor saat hujan!

    Reviewed April 19, 2019
    9.6
    Exceptional
    Amelia from Indonesia
    Couple
    RedDoorz Room
    Stayed 2 nights in December 2018

    Tempat dekat dengan kota, tidak sulit untuk d cari”

    Bersih, kamar mandi sangat luas Tidak tersedia sikat gigi dan pasta gigi hanya shampo dan sabun yg menempel d dinding kamar mandi

    Reviewed December 18, 2018
    5.2
    Johan from Indonesia
    Solo traveler
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in December 2018

    Penginapan kurang memuaskan”

    Kamar tampak banyak debu, kurang terawat dan masih banyak fasilitas yg kurang tersedia seperti tempat sampah, peralatan mandi, dll.

    Reviewed December 02, 2018
    7.6
    Very good
    Evy from Indonesia
    Solo traveler
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in September 2018

    Very good”

    Kamar mandi dan toilet kurang bersih

    Reviewed September 18, 2018
    5.6
    retno from Indonesia
    Family with young children
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in June 2018

    Above average”

    lokasi tidak strategis

    Reviewed September 10, 2018
    9.2
    Exceptional
    Larasanti from Indonesia
    Group
    RedDoorz Room
    Stayed 2 nights in August 2018

    Reddoorz Affandi, jl gajayan”

    Tempatnya rekomended sekalii aman nyaman tentramm, hanya sedikit masuk jadi tidak begitu terlihat, dan saya suka khawatir jika ada water heater di dalam kamar mandi, saya sarankan untuk menaruhnya di luar. Parkirann luass mantapp.. pelayanan sangat luar biasa

    Reviewed September 03, 2018
    8.8
    Excellent
    Candra from Indonesia
    Couple
    RedDoorz Room
    Stayed 2 nights in August 2018

    Sangat baik”

    Penginapan nyaman, harga bersahabat, fasilitas lengkap, staff ramah

    Reviewed August 19, 2018
    7.6
    Very good
    APRINALISTRIA from Indonesia
    Family with young children
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in August 2018

    Kamar besar dan bersih. WiFi ga sampe lantai dua. ”

    Kamar besar, ada musholla, tempat wudu, tv kabel, tapi sayang WiFi ga nyampe ke lantai dua. Harus duduk di tangga buat sinyal bagus.

    Reviewed August 16, 2018
    7.2
    Very good
    Yassinta from Indonesia
    Group
    RedDoorz Room
    Stayed 2 nights in July 2018

    Review”

    Pelayanan dan fasilitas RedDoorz-nya bagus untuk ukuran harga di bawah 100rb. Recommended. Yang kurang bagus malah pengelolaan website Agoda ini yang tahu-tahu membatalkan booking hotel saya, padahal saya sudah bayar tepat waktu. Untungnya bisa dibalikin dalam bentuk gift card dan booking ulang. Tapi tetap saja kan, repot jadinya. Tolong sistem website-nya ditingkatkan.

    Reviewed August 06, 2018
    8.0
    Excellent
    Sindu from Indonesia
    Business traveler
    RedDoorz Room
    Stayed 2 nights in July 2018

    Very good”

    bagus dengan harga yang menarik. tetapi kemarin dapat kamarnya bau rokok padahal sudah pesan non smoking room. bukan bermaksud menjatuhkan tapi sebagai bahan evaluasi unuk lebih baik lagi. ty

    Reviewed July 17, 2018
    10.0
    Exceptional
    Nuraini from Indonesia
    Family with young children
    RedDoorz Room
    Stayed 2 nights in July 2018

    hotel yang sangan memuaskan dengan rate yang murah”

    next kalau ke yogya pasti nginep disitu lagi...

    Reviewed July 09, 2018
    This is a popular property. Don't miss out!

    Back to search results

    Back to room choices

    |

    Dismiss

    RedDoorz Plus @ Affandi Gejayan
    |Very good 7.4
    ×
    Check in. Step out.
    Experiences on Agoda. Because your room is just the beginning.

    • Very good location
    • Jalan Malioboro Street