RedDoorz Plus @ Kemayoran

Jalan Kepu Timur Raya No 185, Kemayoran, Jakarta Pusat, Kemayoran, Jakarta, Indonesia, 10620
RedDoorz Plus @ Kemayoran
HD Image
 RedDoorz Plus @ Kemayoran
Facilities RedDoorz Plus @ Kemayoran
RedDoorz Room - Bed RedDoorz Plus @ Kemayoran
See all 30 photos
Removed from saved list
7.0
Very good
/10
(29 reviews)See what guests said
See map
7.7
Very good
Location rating score
Very good location - Inside city center
Parking
FREE
  • Istiqlal Mosque1.67 km
  • National Monument2.29 km
  • National Museum2.84 km
  • Plaza Indonesia4.04 km
  • Dunia Fantasi Theme Park (Ancol)4.89 km
  • Jakarta History Museum4.89 km
  • Central Park Mall6.08 km
  • Baywalk Pluit Mall8.35 km
  • Waterbom Jakarta12.1 km
  • Taman Mini Indonesia Indah16.23 km
  • Highlights and ratings

    3-star Guesthouse/bed and breakfast

    This property is in high demand!

    Booked 29 times

    Very good cleanliness
    7.5 rating for cleanliness
    Very good service
    7.5 rating for service
    • 530 meters to public transportation

    • Air conditioning

    • Car park

    Cheaper than 99% of all properties in Jakarta in the last 24 hoursCompared to 8,756 Jakarta properties at Agoda for various dates
    Property ranking|Compared to 8,756 Jakarta properties
    See all rankings
    Cheapest price score
    Room size
    20 sqm.
    Value for money score
    7.6/10
    Location score
    7.7/10
    Better than
    99
    %
    of Jakarta properties
    Bigger than
    97
    %
    of Jakarta properties
    Better than
    95
    %
    of Jakarta properties
    Better than
    95
    %
    of Jakarta properties
    Value for money7.6
    Location rating7.7
    Nearest airportHalim Perdanakusuma International Airport (HLP)
    Distance to airport12.0 km

    Rooms available at RedDoorz Plus @ Kemayoran

    RedDoorz Room
    RedDoorz Room
    ...
    • Room size: 20 m²/215 ft²
    • City view
    • 1 double bed
    Enter dates to see prices
    Promotion Room
    Promotion Room
    ...
    • Room size: 20 m²/215 ft²
    • City view
    • 1 double bed
    Enter dates to see prices
    Economy Double Room
    Economy Double Room
    ...
    • Room size: 15 m²/161 ft²
    • 1 double bed
    Enter dates to see prices
    Double Room
    Double Room
    ...
      Enter dates to see prices
      Economy Room
      Economy Room
      ...
        Enter dates to see prices
        Standard Room
        Standard Room
        ...
          Enter dates to see prices
          Room Assigned on Arrival
          Room Assigned on Arrival
          ...
            Enter dates to see prices
            Economy Double Room
            Economy Double Room
            ...
              Enter dates to see prices
              Up to 30% off with Agoda Insider Deals!

              Prices drop the moment you sign in!

              Sign in now
              More about RedDoorz Plus @ Kemayoran

              More about RedDoorz Plus @ Kemayoran

              An overview

              Show less

              What they offer

              Show less

              Nearest essentials

              Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
              Show less

              What's nearby

              Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
              Show less

              Property's guest policies

              Show less

              Some helpful facts

              Show less

              Reviews of RedDoorz Plus @ Kemayoran from real guests

              Overall rating
              7.0
              Very good
              From 29 reviews
              Provided by verified guests of
              Agoda Reviews (23)Booking.com Reviews (6)
              Rating via Agoda7.3
              /
              10
              Very good
              Cleanliness7.5
              Facilities6.3
              Location7.7
              Service7.5
              Value for money7.6
              High score for Jakarta
              Rating
              9+ Exceptional (3)
              8-9 Excellent (0)
              7-8 Very Good (1)
              6-7 Good (0)
              <6 Below Expectation (5)
              Time of the year
              Mar - May (2)
              Jun - Aug (2)
              Sep - Nov (5)
              Dec - Feb (0)
              All guests (23)
              All languages
              Showing 9 verified guest comments
              2.0
              Wanti from Indonesia
              Couple
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in April 2019

              Fasilitas buruk”

              Air gak nyala sama sekali

              Reviewed April 30, 2019
              2.0
              wiliam from Indonesia
              Couple
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in November 2019

              Hati2 pesan kamar di RedDoorz. Super BAD Quality.!!!”

              Kronologis kejadian: Tgl 9 Desember jam 23:50 saya pesan kamar RedDoorz untuk book tgl 9-10 desember melalui apk Agoda. Dan setelah proses pembayaran selesai pukul 24:00 pas. (Dari Aplikasi masih tersedia untuk book tgl 9-10). Dan saya memiliki spesial request check in jam 00:00 - 01:00 pagi. Jauh2 sampai di lokasi. Ternyata dari staff RedDoorz cuma bilang mohon maaf pak, kamar di hotel kita sudah penuh. Loh kok bisa? Dari aplikasi masih bisa book dan dan masih ada kamar sekitar 2-3 kamar yg kosong Saya cuma minta solusinya bagaimana? Atau kalo mau refund gmn caranya? Staff RedDoorz cuma bilang coba bpk telpon ke agoda untuk refund. (Ada beberapa orang dilooby yg kena case yg sama) Dengan kondisi yg super capek. Akhirnya saya telpon berkali2 ke RedDoor cuma tidak ada tanggapan. Alhasil karna 9-10 tgl merah hampir semua hotel sekitar saya full. Jam 3 pagi baru ketemu hotel di daerah salemba. Dan bookingan saya tidak dpt di refund... Untuk yg mau book mungkin harus berhati2.

              Reviewed November 11, 2019
              3.2
              Dyah from Indonesia
              Solo traveler
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in October 2019

              Ga banget”

              Baru kali ini Reddoorz tapi payah bgini. Airnya hbs trs, jadi ga pake mandi deh...kasurnya jebloook, gelap dan kotor...horror bgt dah pokonya

              Reviewed October 30, 2019
              6.0
              boy
              Business traveler
              RedDoorz Room
              Stayed 2 nights in October 2019

              Tidak seperti di foto”

              Tidak ada lift dan twin bedroom nya

              Reviewed October 08, 2019
              8.0
              Excellent
              RIRIS from Indonesia
              Business traveler
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in October 2019

              Good place for bed & rest”

              Hotelnya bersih, tempat tidur dan bantal nya nyaman, staf sangat ramah dan helpful. Sayangnya saya dapat kamar yang sangat kecil dan sangat bau rokok. Ruangan sangat sempit, tidak ada space untuk sholat, akses mau masuk kamar mandi sangat sempit, bahkan saat mau masuk kamar, pintu kamar tidak bisa dibuka penuh terhalang tempat tidur. TV nyaris tidak bisa ditotonton karena sinyalnya buruk, kelamaan loading. Tapi tak apalah., karena saya hanya butuh tempat beristirahat. Yang paling saya suka adalah lokasi hotel yg sangat dekat dengan JIEXPO yang saya tuju.

              Reviewed October 07, 2019
              9.2
              Exceptional
              Ali from Indonesia
              Solo traveler
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in September 2019

              Okedeh Mantap”

              Okedeh mantap...

              Reviewed September 30, 2019
              9.2
              Exceptional
              Eka from Indonesia
              Couple
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in June 2019

              Tempat sempit”

              Tempat terlalu sempit tpi okelah sesuai hrga

              Reviewed July 05, 2019
              2.0
              Thomas from Indonesia
              Solo traveler
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in June 2019

              Not recommend”

              Memang murah tapi ketika check in, dikatakan oleh staff sudah full sehingga mau dikembalikan uang kita. Akhirnya dapat kamar juga tapi tidak sesuai dengan apa yang diperlihatkan di situs. AC MATI TOTAL! TEMPAT TIDUR TIDAK RAPI DAN TIDAK BERSIH! LANTAI KOTOR!

              Reviewed June 18, 2019
              10.0
              Exceptional
              novi from Indonesia
              Business traveler
              RedDoorz Room
              Stayed 1 night in May 2019

              Exceptional”

              Pelayanan dan fasilitas kamar nyaman, ruangan bersih

              Reviewed July 29, 2019
              This is a popular property. Don't miss out!

              Back to search results

              Back to room choices

              |

              Dismiss

              RedDoorz Plus @ Kemayoran
              |Very good 7.3
              ×
              Check in. Step out.
              Experiences on Agoda. Because your room is just the beginning.

              • Very good location
              • Istiqlal Mosque
              • Kemayoran Railway Station is within 0.57 km