RedDoorz Plus near Paragon Mall Semarang

RedDoorz Plus near Paragon Mall Semarang

Jl. Ki Mangunsarkoro 76-78, Simpang Lima, Semarang, Indonesia, 50135
- View on map
RedDoorz Room - Bedroom RedDoorz Plus near Paragon Mall Semarang
RedDoorz Room - Bedroom
    Removed from saved list
    Interior view RedDoorz Plus near Paragon Mall Semarang
     RedDoorz Plus near Paragon Mall Semarang
     RedDoorz Plus near Paragon Mall Semarang
    RedDoorz Room - Bedroom RedDoorz Plus near Paragon Mall Semarang
    See all 31 photos
     RedDoorz Plus near Paragon Mall Semarang

    Guest reviews

    8.1
    Excellent
    /10
    (33 reviews)See what guests said
    8.8
    Excellent value for money

    Property highlights

    • Free Wi-Fi in all rooms!

    • Air conditioning

    • Room service [24-hour]

    • Car park

    This property is in high demand!Last booked 12 hours ago
    Very good
    Location
    7.5
    See map
    Very good location - 380 meters from city center
    Value for money8.8
    Location rating7.5
    Nearest airportAchmad Yani International Airport (SRG)
    Distance to airport6.2 km
    Select your room
    Family Room
    Family Room
    ...
    • Room size: 30 m²/323 ft²
    • Bathtub
    • 2 double beds
    Enter dates to see prices
    Family Room
    Family Room
    ...
    • Room size: 20 m²/215 ft²
    • City view
    • 2 queen beds
    Enter dates to see prices
    Deluxe Room
    Deluxe Room
    ...
    • Room size: 20 m²/215 ft²
    • City view
    • 1 single bed
    Enter dates to see prices
    RedDoorz Room
    RedDoorz Room
    ...
    • Room size: 20 m²/215 ft²
    • City view
    • 1 queen bed
    Enter dates to see prices
    Deluxe Double Room
    Deluxe Double Room
    ...
    • Room size: 25 m²/269 ft²
    • Bathtub
    • 1 king bed
    Enter dates to see prices
    Twin Room
    Twin Room
    ...
    • Room size: 20 m²/215 ft²
    • City view
    • 2 single beds
    Enter dates to see prices
    Double Room
    Double Room
    ...
    • Room size: 20 m²/215 ft²
    • Shower and bathtub
    • 1 double bed
    Enter dates to see prices
    Twin Room
    Twin Room
    ...
    • Room size: 20 m²/215 ft²
    • Bathtub
    • 2 single beds
    Enter dates to see prices
    Up to 30% off with Agoda Insider Deals!

    Prices drop the moment you sign in!

    Sign in now
    More about RedDoorz Plus near Paragon Mall Semarang

    More about RedDoorz Plus near Paragon Mall Semarang

    An overview

    Show less

    What they offer

    Show less

    Nearest essentials

    Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
    Show less

    Property's guest policies

    Show less

    Some helpful facts

    The property

    Number of rooms : 5

    Real reviews from real guests

    Agoda Reviews (33)
    8.1
    /
    10
    Excellent
    Cleanliness8.5
    Facilities7.8
    Location7.5
    Service8.2
    Value for money8.8
    Provided by verified guests of Agoda
    All languages
    All guests (33)
    All room types
    Showing 20 verified guest comments
    8.0
    Excellent
    Dikki from Indonesia
    Family with young children
    Deluxe Room
    Stayed 1 night in December 2018
    Very good”
    In overall this hotel is quite good. However there is bad smell coming from the sink hole. I have to close it tight to stop the smell.
    Reviewed February 12, 2019
    6.4
    Good
    Or from Israel
    Solo traveler
    Twin Room
    Stayed 2 nights in December 2018
    Good”
    There’s no sink so you have to brush your teeth or wash your face in the shower. Walls very thin and can hear room next door. Apart from that it’s ok
    Reviewed December 29, 2018
    8.0
    Excellent
    AGUSTINUS from Indonesia
    Family with young children
    Twin Room
    Stayed 1 night in December 2018
    First experience - 2 floor room”
    Comfort room. Small room but designed 2 floor make our stay is fun.
    Reviewed December 26, 2018
    9.6
    Exceptional
    maya
    Family with young children
    Deluxe Room
    Stayed 1 night in December 2018
    Puas”
    Fasilitas oke..tp tdk ada remot tv nya.over all oke lah
    Reviewed December 18, 2018
    2.0
    Yonathan from Indonesia
    Solo traveler
    Twin Room
    Stayed 1 night in November 2018
    Listrik kok pake token, udah bilang listrik nya bunyi minta top up,eh gk di top up2 sampe saya balik”
    Parkir karena bos nya datang mobil saya disuruh pindah, bener2 jelek pelayanan nya. Kamar bau, kebersihan nya jelek
    Reviewed December 10, 2018
    9.2
    Exceptional
    siska from Indonesia
    Family with teens
    Family Room
    Stayed 1 night in October 2018
    Recomended”
    Bangunan masih baru jadi masih bersih dan bagus,ac dingin,ada tmpt untuk cuci piring nya,ada sofa juga, air panas lumayan banyak, hanya saat sejam sebelum cek in diinfo jika tipe kamar yang dipesan sudah full,lalu ditawarkan ditukar menjadi 2 kmar,jadi tidak kecewa juga sih,pesan makanan pakai gojek/grab gampang. Karyawanya ga terlalu banyak.
    Reviewed January 14, 2019
    10.0
    Exceptional
    maya
    Family with young children
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in November 2018
    Harga bersaing dgn aplikasi lain”
    pelayanan bagus ramah .fasilitas bagus bersih.harga bersaing dgn aplikasi sebelah..tingkatkan trs pelayanan yg sudh bagus ini
    Reviewed November 22, 2018
    8.8
    Excellent
    Irvan from Indonesia
    Solo traveler
    Deluxe Room
    Stayed 1 night in January 2019
    Ada deposit 200k”
    Sebenarnya udah bagus semua karena ada peraturan baru deposit Rp. 200.000 terlalu mahal untuk sekelas Guest hotel perlu ditambah kulkas untuk yg deluxe atau family
    Reviewed February 02, 2019
    9.2
    Exceptional
    GAYUH from Indonesia
    Solo traveler
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in January 2019
    Exceptional”
    Kamarnya bersih, rapih, air mandi semuanya panas sekali, pegawainya ramah dan sigap membantu, tidak ada tisu, lokasi gampang dicari, mau kemana aja dekat. 😉
    Reviewed January 20, 2019
    10.0
    Exceptional
    dian from Indonesia
    Couple
    Deluxe Room
    Stayed 1 night in January 2019
    menyenangkan”
    kamar bersih, staff ramah, fasilitas sangat baik, namun air sedikit bau dan di kamar mandi sela sela lantainya ada kaki seribu kecil kecil sy Tapi selebihnya sangat menyenangkan, sy akan bermalam disini lg kalau ke semarang.
    Reviewed January 14, 2019
    8.8
    Excellent
    Irvan from Indonesia
    Solo traveler
    Deluxe Room
    Stayed 1 night in January 2019
    Nyaman”
    Semua sudah baik dari AC dingin kamar bersih nginep 2 hari dan ketika pergi kamar dibersihkan mungkin agak sedikit menggangu ada ulat sama kaki seribu masuk kamar mandi karena didepan ada pohon mending ditebang aja deh tu pohon Dan tinggal ditambahi kulkas kecil untuk yg deluxe sama family karena udah Bagus banget Ada beberapa staff yg agak kurang ramah sihh Tapi keseluruhan udah Bagus kok
    Reviewed January 09, 2019
    4.4
    Eva from Indonesia
    Family with young children
    Twin Room
    Stayed 1 night in December 2018
    Won’t go back”
    Terlalu kaku! Check in time jam 2 tdk boleh lebih cepat walaupun kamar ada yg sdh tersedia, padahal banyak yg sdh keluar. Saya sendiri check out jam 2 pagi. Alasan saya memilih hotel ini memang hanya untuk numpang tidur dan mandi. Ukuran kamar mandi kecil, tdk ada wastafel, lantai kamar lengket2, sptnya tdk maksimal dibersihkan. Overall, mahal untuk kamar yg spt itu. Mgk krn lagi high season. Pokoknya saya kecewa dan malas kembali ke Red Doorz.
    Reviewed January 04, 2019
    8.8
    Excellent
    Arif from Indonesia
    Family with young children
    Deluxe Room
    Stayed 1 night in December 2018
    Hotel ini tidak cocok untuk orang tua.”
    Saya kebetulan mendapatkan Deluxe
    Reviewed December 29, 2018
    2.0
    stephen from Indonesia
    Couple
    Twin Room
    Stayed 1 night in December 2018
    Bad ”
    Sudah pesan jauh jauh hari, ditolak, alasannya sistem error, akirnya dipindahkan ke hotel lain oleh reddors nya, kalau memang ndak bonafide jangan jadi bagian reddors deh, mengecewakan,,sudah dua kali bermasalah dgn hotel ini, alasan selalu sama, sistem dan oger capacity
    Reviewed December 24, 2018
    7.6
    Very good
    Sugeng from Indonesia
    Business traveler
    Deluxe Room
    Stayed 1 night in December 2018
    Very good”
    Bersih, nyaman, cukup menarik utk istirahat
    Reviewed December 21, 2018
    2.0
    Yonathan from Indonesia
    Solo traveler
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in November 2018
    Kamar nya bau, kamar mandi nda di sebelah tempat tdr, tempat tidur diatas kamar mandi di bawah”
    Listrik mati token ngga di topup2,hotel kok pake topup2 listrik. Kebersihan jelek, parkir karena bos nya datang disuruh pindah parkir, not recommended place
    Reviewed December 10, 2018
    10.0
    Exceptional
    Dicky from Indonesia
    Couple
    RedDoorz Room
    Stayed 1 night in November 2018
    Tempatnya bagus, bersih, langkap, nyaman, luas”
    Mungkin bisa ditambah wastafel biar mempermudah cuci tangan
    Reviewed November 28, 2018
    8.4
    Excellent
    ari from Indonesia
    Family with teens
    Deluxe Room
    Stayed 1 night in November 2018
    luaas”
    deket leker paimo banyak tempat makan jauh dari simpang lima tempatnya luass baguss
    Reviewed November 18, 2018
    10.0
    Exceptional
    robertus from Indonesia
    Family with young children
    Deluxe Room
    Stayed 1 night in November 2018
    Exceptional”
    bagussss
    Reviewed November 14, 2018
    9.2
    Exceptional
    Esa from Finland
    Solo traveler
    RedDoorz Room
    Stayed 4 nights in February 2019
    Uusi, siisti majoitus. Isot huone ja hyva sanky. Erinomainen hinta/laatusuhde.”
    Kaikki ok
    Reviewed February 21, 2019
    This is a popular property. Don't miss out!

    Back to search results

    Back to room choices

    |

    Dismiss

    RedDoorz Plus near Paragon Mall Semarang
    |Excellent 8.1
    ×
    Check in. Step out.
    Experiences on Agoda. Because your room is just the beginning.

    • Very good location
    • Kerata Api Train Station is within 1.82 km