Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1499 opinii
  • Curățenie 8,3
  • Dotări 7,1
  • Situare 7,1
  • Confort/Standard Cameră 7,9
  • Servicii 8,0
  • Raport calitate-preț 8,2
  • Alimentaţie/Local 6,3
Aranjare după

Imelda din Malaezia
Familie cu copii mici
Premier
Sejur o noapte în decembrie 2014
staff not friendly
city area, clean, comfort
Just nice
Recenzat 05 ianuarie 2015

Long din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în septembrie 2014
Always my first choice hotel in Kuching
Big rooms, nice design, comfortable bed
i have been staying at M hotels for all my business trip to kuching as it's the best hotel located near to BCCK. big rooms, comfortable bed.
Recenzat 30 decembrie 2014

Sim din Malaezia
Familie cu copii mari
Premier
Sejur 3 nopți în decembrie 2014
a good neat basic hotel with comfort and cleanines
Room needs, cleaniness and friendly staff
Satisfactory
Recenzat 29 decembrie 2014

JAMES din Malaezia
Familie cu copii mici
Premier
Sejur 3 nopți în decembrie 2014
Value for money JZ need improve at cleanliness
Location n nice bed
Overall was good . I had been staying at this hotel for few time . However at this recent stay I found they hav e lack of cleanliness and hygiene of the room . The should ask for pest control as the smell from the drainage system is going into the room .
Recenzat 29 decembrie 2014

Tammie din Singapore
Turist în scop de afaceri
Suită superior
Sejur 4 nopți în septembrie 2014
Clean hotel, good location
Clean hotel, good location
Recenzat 29 decembrie 2014

Chiew din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în decembrie 2014
Convenient hotel for business trip
convenient, friendly, reasonable price
Convenient hotel for business travellers. Helpful staff
Recenzat 29 decembrie 2014

LIM din Malaezia
Familie cu copii mari
Premier
Sejur 4 nopți în decembrie 2014
room is nice and clean. very good .
The room is big, very clean and cheap.
Very good.
Recenzat 27 decembrie 2014

JAMES din Malaezia
Familie cu copii mici
Premier
Sejur 2 nopți în decembrie 2014
Value for money
Location
Overall is good but after changing of management , I found out they hygiene of the hotel had been drop . Coz the room have smell and even have d cockroach smell ... Really need look into it Seriously
Recenzat 25 decembrie 2014

Chung din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în decembrie 2014
Good Hotel
clean , class , just the left is bad
Recenzat 23 decembrie 2014

thamie din Malaezia
Familie cu copii mici
Premier
Sejur 2 nopți în iunie 2014
good facilities, value for money
good restaurant, cool swimming pool
i feel like home to stay at 360 , everytime i go to kch must book 360. i am very satisfied with the service at 360 hotel.
Recenzat 21 decembrie 2014


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: