Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1498 opinii
  • Curățenie 8,3
  • Dotări 7,1
  • Situare 7,1
  • Confort/Standard Cameră 7,9
  • Servicii 8,0
  • Raport calitate-preț 8,2
  • Alimentaţie/Local 6,3
Aranjare după

Jean-Luc din Franţa
Cuplu
Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în septembrie 2014
Nice stay
Location - Room - Price
Recenzat 17 septembrie 2014

Teoh din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în septembrie 2014
VERY COMFORTABLE HOTEL
CLEAN, COMFORTABLE
very nice experience.. Just that it is very hard to find food for dinner nearby
Recenzat 15 septembrie 2014

YEE din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu pat king-size
Sejur 12 nopți în septembrie 2014
A comfortable hotel with mediocre service
Comfortable bed, clog-free shower cubicle, ample of plug points!
The room was superb. However, front desk services is extremely poor. For instance, I stayed for 2 weeks and was not informed about newspapers being available daily for the room!
Recenzat 15 septembrie 2014

Siek din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în septembrie 2014
Payment using Credit Card not secure
Nil
After using credit card via online booking through agoda, credit card happen to be illegallly used by unknown person for other transaction.
Recenzat 12 septembrie 2014

Ismail din Indonezia
Cuplu
Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în ianuarie 2014
will be back to this hotel again
comfort room, good location, good staff
Recenzat 10 septembrie 2014

johnny din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în septembrie 2014
Unforgetable Staycation
Hotel room big enough with value of money, near CBD area. A lot nice food near by.
So far is very good, just some of the staff attitude not very good. Still got room for improvement for the staff especially lady staff.i asking some information from female staff, she don't like to bother me and attitude not so good. so i decided to ask male staff and he willing provide me the information that i need. Overall my stay in 360 hotel not bad.
Recenzat 09 septembrie 2014

Elaine din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în octombrie 2013
Great Hotel
Great location, clean and spacious room
Enjoyed my stay in the hotel. The room is spacious, clean and strategically located in the city. Will definitely return to this hotel during my next visit to Kuching.
Recenzat 08 septembrie 2014

ABANG din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în iulie 2014
good hotel
cheap
Nice
Recenzat 07 septembrie 2014

Guo din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în aprilie 2014
Value for Money
Room is clean, food is ok and good location
Recenzat 05 septembrie 2014

muh din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Suită superior
Sejur 3 nopți în ianuarie 2014
Quite Satisfied
room condition, staff performance, cleanliness
Satisfied and worth your money.
Recenzat 04 septembrie 2014


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: