Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 629 opinii
  • Curățenie 7,7
  • Dotări 5,7
  • Situare 7,2
  • Confort/Standard Cameră 7,7
  • Prestaţia personalului 7,9
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 6,4
Aranjare după

Victor din Singapore
Turist solitar
Queen single deluxe
Sejur 3 nopți în decembrie 2013
Nice and comfort with good viewing to riverside
WIFI good, Room is big and Bed is comfort too
Toilet bath needs to be improved to block water from overflow to the floor wet whenever customer is taking shower
Recenzat 16 iunie 2014

Eliz din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe cu 2 paturi
Sejur o noapte în martie 2014
OK
Quite,Clean,Friendly Staff
Recenzat 16 iunie 2014

Irene din Malaezia
Turist solitar
Apartament deluxe cu 1 dormitor
Sejur o noapte în mai 2014
Great location with many shopping nearby.
Friendly staffs, Great location attractive
Average stay, but the tv channels need to update more.
Recenzat 11 iunie 2014

Romeo din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Queen single deluxe
Sejur o noapte în februarie 2014
Room is Comfort
Got Swimming Pool, Big room, Friendly Staff
The room is big, the traffic from airport to the hotel is smooth. But the location is not at the city. Not easy to get the taxi, even the staff help me to call the taxi but need to wait about 30 minute. But the room is big, the staff is friendly and the process check in and out is fast
Recenzat 30 mai 2014

mastura din Malaezia
Călător în grup
Queen single deluxe
Sejur o noapte în mai 2014
wonderfull life i hv began
the view/urban style
it was great experienced tht i ever hv and i want to repeat it
Recenzat 27 mai 2014

Hiong din Malaezia
Cuplu
Queen single deluxe
Sejur o noapte în mai 2014
Affordable at reasonable comfort
Affordable, comfortable, location
A swift one-day stay hussle-free, with good views and satisfactory amenities. Value to money choice.
Recenzat 21 mai 2014

kim din Malaezia
Cuplu
Deluxe cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în mai 2014
I am too satisfied the hotel room bcoz too old
Fast check in n out, shopping center just a door step, calm sorrounding
I am not satisfied for the hotel room coz too old and not central of the town.
Recenzat 17 mai 2014

AZIEMAH din Malaezia
Cuplu
Deluxe cu 2 paturi
Sejur o noapte în mai 2014
it was a great stay.
the room, the cleanliness and also the view of the city.
Recenzat 16 mai 2014

Han din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Queen single deluxe
Sejur o noapte în mai 2014
comfortable and pleasant
good location, clean and comfortable room, good security
Great except no hot water shower.
Recenzat 13 mai 2014

sok din Malaezia
Călător în grup
Deluxe cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în mai 2014
Bad cleanliness
Location is convenient, staffs are friendly, the room is big
I would say the hotel cleanliness is very bad. Once I enter the room, I can smell cigarette smell in the room, the ashes were on the window panel, and the carpet is very smelly.
Recenzat 11 mai 2014


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: