Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 629 opinii
  • Curățenie 7,7
  • Dotări 5,7
  • Situare 7,2
  • Confort/Standard Cameră 7,7
  • Servicii 7,9
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 6,4
Aranjare după

Ping din Malaezia
Cupluri
Apartament deluxe cu 1 dormitor
Sejur o noapte în august 2014
Clean Nice Convenient,
Clean Nice Convenient,
Clean Nice Convenient, New hotel with good facilities, with shopping malls.
Recenzat 30 octombrie 2014

Heng din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Deluxe cu 2 paturi
Sejur o noapte în septembrie 2014
good location, convenience
shopping mall in down, easy to shopping
Recenzat 30 octombrie 2014

Salinawati din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Apartament deluxe cu 1 dormitor
Sejur o noapte în mai 2014
pleasant stay
nice and clean room, friendly staff
pleasant stay
Recenzat 29 octombrie 2014

Kenneth din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Deluxe cu 2 paturi
Sejur o noapte în octombrie 2014
Not much to ask for. Just needed a clean room
clean, internet, air conditioning
Not much to ask for. Just needed a clean room and good air conditioning. The location is great as its just walking distance to my office.
Recenzat 23 octombrie 2014

JAMES din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Queen single deluxe
Sejur o noapte în decembrie 2012
Not bad
Location parking
Nice rooms but the decor is a bit out of date. Needs modern touch. It's in between the 70-80s design. Boring and dull.
Recenzat 21 octombrie 2014

Wai din Singapore
Turiști în scop de afaceri
Queen single deluxe
Sejur o noapte în martie 2014
Image of the hotel
Clean, morden,good service.
I'm quite satisfy with the service provided, hotel is clean. Staff are nice. I likes the overall feeling of the hotel. I got nothing much to complaint about the hotel. With the price I'm paying I'm very happy with the stay I have. No complaint about the hotel so far I have stay in Kuching.
Recenzat 20 octombrie 2014

Stephen din Malaezia
Cupluri
Deluxe cu 2 paturi
Sejur 4 nopți în octombrie 2013
Nice
Cleanness, Friendly Worker
Comfortable & convenient
Recenzat 15 octombrie 2014

KA din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Queen single deluxe
Sejur 2 nopți în septembrie 2014
Comfortable
Comfortable, clean and friendly staff
Overall teh hotel is ok.
Recenzat 14 octombrie 2014

Burhan din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Queen single deluxe
Sejur o noapte în septembrie 2014
comfortable and good environment for meeting
Facilities, location and environment
Basically i'm enjoying during stay in this hotel
Recenzat 13 octombrie 2014

linchen din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Apartament deluxe cu 1 dormitor
Sejur o noapte în octombrie 2014
best location
best location, best rate, good service
the rate is good only the tv channel is lazy, the room facility no well maintain,the kitchen is lazy and dirty, the location is good
Recenzat 11 octombrie 2014


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: